BABYBJÖRN Draagzak One Cotton Mix Classic Jeans

BABYBJÖRN Draagzak One Cotton Mix Classic Jeans

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering binnen BE!
 • Nog 10 beschikbaar!
 • BABYBJÖRN DraagOne Cotton Mix BE you Krijtstreep / Grijs
 • BABYBJÖRN Draagzak One Cotton Mix BE you Terrakotta-Pink
 • BABYBJÖRN Draagzak One Cotton Mix Jeansgrijs/Grijs
 • BABYBJÖRN Draagzak One Cotton Mix Grijs/ Krijtstrepen

159,90 €
139,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 20,00 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A202603

BABYBJÖRN Draagzak One Cotton Mix Classic Jeans
Ergonomisch dragen met brede beenpositie
Draagzak One is voorzien van een stevige heupriem en gevoerde, naar het lichaam gevormde schouderbanden, zodat je je groeiende kindje er vanaf de geboorte tot zijn derde jaar comfortabel in kunt dragen. Met de heupriem kun je het gewicht van je kind op je heupen ondersteunen, zodat je rug en schouders worden ontzien. Je kunt kiezen uit vier ergonomische draagposities, waarbij je kind in de normale of brede beenpositie zit.

De draagzak One - een heupvriendelijke draagzak
Het International Hip Dysplasia Institute heeft de draagzak getest en als "heupvriendelijke draagzak" erkend. De heupen van je kindje worden in de draagzak op de juiste manier ondersteund, met de beentjes naar buiten gebogen. Deze houding bevordert de gezonde ontwikkeling van de heupgewrichten, wat vooral ook in de eerste maanden erg belangrijk is.

Ergonomische been-instelling
Het zitoppervlak van de draagzak is 32 cm en zorgt voor een goede beenpositie als je je kind met het gezicht naar je toe draagt.

Extra gevoerde schouderbanden
De luxe, dikke voering in de schouderband zorgt voor een optimale draagervaring.

Goede stabiliteit in de heupriem
De stabiliteit van de heupriem verlicht de druk en zorgt voor een goede ergonomie tijdens het dragen.

Vier draagposites voor buik of rug
 • Speciale draagpositie voor pasgeborenen. Voor de eerste periode na de geboorte, is er de speciale hoge stand die speciaal is afgestemd op de behoeften van je baby. In deze positie kun je je baby hoog op je borst en dicht bij je hart dragen. Dit maakt oogcontact en fysieke intimiteit mogelijk, terwijl je ook de ademhaling van je baby in de gaten kunt houden.
 • Een iets lagere positie voor grotere baby's. Wanneer je kind iets is groter is geworden, ongeveer met 4 maanden, is het tijd hem in een lagere positie te dragen. Voor extra comfort kun je de breedte van de beenopeningen aanpassen als je je baby met het gezicht naar je toe draagt.
 • Met het gezicht van je af Als je baby vijf maanden oud is, kun je de hoofdsteun naar beneden klappen en je baby met het gezicht van je af dragen, of tussen de twee opties wisselen. Op deze leeftijd zijn de nek, heupen en rug van je baby voldoende ontwikkeld om in deze positie gedragen te worden. De meeste baby vinden het heerlijk om de wereld te ontdekken terwijl ze veilig tegen de borst van papa of mama aanleunen.
 • Veilig en comfortabel op de rug dragen vanaf 1 jaar. Terwijl je kind met zijn blik naar jou in de draagzak zit, draai je de hele draagzak van je buik op je rug. De schouderband is de hele tijd als een gesloten lus rond je lichaam bevestigd en zorgt ervoor dat je kind veilig is tijdens het draaien. Dit gaat snel, veilig en gemakkelijk, zonder enige hulp van anderen. Max. 15 kg/100 cm.

Perfect voor pasgeborenen – geen inzetstuk nodig
Draagzak One is anatomisch ontworpen om aan de veranderende behoeften van je groeiende kind te kunnen voldoen en is perfect voor pasgeborenen. Dit betekent dat je voor je pasgeboren baby geen inzetstuk hoeft te gebruiken in de draagzak.
 • Rechte positie: De positie rechtop houdt de luchtwegen vrij en zorgt dat je de ademhaling van je baby in de gaten kunt houden.
 • Vrij bewegen van armpjes en beentjes: Je baby kan zijn beentjes en armpjes vrij bewegen in Draagzak One, zodat hij spieren, motorische vaardigheden en balans kan ontwikkelen.

Met het gezicht van je af
We raden je aan je baby de eerste vijf maanden met het gezicht naar je toe te dragen. Als de nek, rug en heupen van je baby sterk genoeg zijn, kun je hem zowel met het gezicht naar je toe, als van je af dragen. De meeste baby's vinden het heerlijk om de wereld te ontdekken terwijl ze veilig tegen de borst van papa of mama aanleunen.

Altijd binnen handbereik
Deze handige draagzak kun je oprollen en in je luiertas of onder op in kinderwagen plaatsen als je hem niet gebruikt.

Leeftijd en gewicht:
 • Vanaf de geboorte tot drie jaar.
 • Max. 3,5 kg/53 cm.
 • Max. 15 kg/100 cm.
Let op
Kinderen jonger dan 5 maanden moeten met het gezicht naar je toe gedragen worden.
Maximaal gewicht voor het dragen met het gezicht naar voren: 12 kg
Voor kinderen tussen de 3,5 en 4,5 kg moeten de beenriempjes worden gebruikt, om de beenopeningen zo klein mogelijk te houden.

Materiaal:
Alle materialen zijn vriendelijk voor de tere huid van kinderen en veilig om aan te zuigen. De materialen zijn vrij van schadelijke stoffen. Dat vinden wij belangrijk!

COTTON MIX
 • Hoofdmateriaal: 60 % katoen, 40 % polyester
 • Voering: 100% katoen
 • Voering buikgordel: 100% Polyester
 • Voering: 100 % Polyester (draagzak), 90 % Polyester und 10 % PU-Schaum (gordel)
Reiniging:
 • Wasbaar tot 40 °C
 • Apart wassen.
 • Gebruik bij voorkeur een milieuvriendelijk en zacht wasmiddel zonder bleekmiddel.
 • Niet geschikt voor de droger

Accessoires

Prijs
11,95 €
Prijs
14,90 €
Prijs
43,64 €
Prijs
25,99 €

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Babybjörn

BabyBjörn - blije baby's, blije ouders

BabyBjörn is een Zweedse familiebedrijf dat in 1961 werd opgericht door Björn Jakobson. Het bedrijfsconcept van toen is nog altijd hetzelfde: het vereenvoudigen van het dagelijks leven voor gezinnen met kleine kinderen door het ontwikkelen van veilige en innovatieve producten van de hoogste kwaliteit voor kinderen tot drie jaar. BabyBjörn is verkrijgbaar in meer dan 50 landen. Het assortiment bestaat uit: draagzakken, wipstoeltjes, reisbedjes, wiegjes, potjes, kinderstoelen en keukenproducten. Met als visie producten die heel goed werken en lang meegaan. Veiligheid, kwaliteit en stijl zijn kernwaarden, aan ieder product wordt veel zorg en aandacht besteed. Ontdek onze BabyBjörn producten hier!


BABYBJÖRN Draagzak One Cotton Mix Classic Jeans
159,90 €
139,90 €