BIG Jim Dumper
Adviesprijs
99,95 €
Prijs
99,16 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 13 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A280734

EAN: 4004943565684

BIG Jim Dumper
De BIG-Jim-Dumper is uitgerust met zoveel realistische functies dat hij niets te wensen overlaat en kinderen zich als professionele chauffeurs voelen. De kwalitatief hoogwaardige en natuurgetrouwe kinderkiepwagen is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en heeft een onderhoudsvriendelijke, vuil- en stofdichte precisiekettingaandrijving, die het rijden gemakkelijk en energiebesparend maakt. Vooral voor jongere kinderen maakt dit het wegrijden, zelfs op moeilijk terrein, gemakkelijk. Mocht de ketting ooit spankracht verliezen, dan kan deze in een paar stappen worden aangespannen.

Het hoogwaardige premium tandwielbesturingssysteem maakt het mogelijk om de BIG-Jim-Dumper zonder problemen te sturen. Een trekhaak aan de voor- en achterzijde, die compatibel is met alle BIG-trekkertrailers, maakt de hoogwaardige uitrusting compleet. Het hoogtepunt voor de kinderen is de gemakkelijk te gebruiken laadbak met een laadvolume van zes liter. Het kiepbakje wordt met behulp van een kindvriendelijke hefboomfunctie vastgezet en met de hand gekanteld. Het 3-spaaks stuurwiel met mechanische claxon maakt het speelse gele voertuig compleet. De BIG-Jim-Dumper wordt door de fabrikant van de BIG-Bobby-Car in een moderne fabriek in Duitsland geproduceerd in bewezen buffelsterke BIG-kwaliteit.

Productdetails:
  • Afm tingen (H x B x D): 47 x 90 x 47 cm
  • 3-voudig verstelbare zitting
  • 3-spaaks stuurwiel met mechanische claxon
  • Eenvoudige hefboomfunctie met gebruik geschikt voor kinderen
  • Aanhangerkoppeling voor en achter
  • Leeftijd: vanaf 3 - 5 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Enkel onder toezicht van een volwassene gebruiken. Verwondingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
17,99 €
Prijs
29,99 €

Merk

BIG

BIG Speelgoed – Meer dan alleen BIG Bobby Car

Horen mensen het merk BIG, dan denken ze in de regel direct aan de Bobby Cars van BIG. De eerste Bobby Car verscheen al begin jaren zeventig op de markt en is sindsdien niet meer weg te denken uit de speelgoedcollectie van opgroeiende kinderen. Momenteel zijn er bijna 20 verschillende Bobby Cars, waaronder nog steeds de traditionele Bobby Car van vroeger. Naast auto's heeft BIG nog een ruime keuze uit onder andere zandbakken, glijbanen, waterspeelgoed, babyspeelgoed, tractors en meer.

De BIG Bobby Car – Al vele generaties populair

De BIG Bobby Car wordt continu verder ontwikkeld. De BIG Bobby Car is een echte klassieker onder de loopauto’s. De Bobby Car met fluisterwielen zorgt duidelijk voor nog meer speelplezier voor zowel kind als ook voor de ouders. Er zijn vele varianten op de klassieke Bobby Car, denk bijvoorbeeld van de Quad Racing, politiewagen en een racewagen. Is de vader verantwoordelijk voor de aanschaf van de Bobby Car, dan kan het zomaar zijn dat hij met een Baby-Porsche of een SLK-Bobby-Benz thuis komt. De Bobby Car is zeker niet alleen voor jongens, voor meisjes die van roze houden is er bijvoorbeeld de BIG Bobby Car Classic Girlie of de BIG Bobby Car Classic Minnie Mouse. Bovendien zijn er vele accessoires als aanhangwagen, stuurtjes en lampen verkrijgbaar.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: BIG Jim Dumper
4
4 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

BIG Jim Dumper
BIG Jim Dumper
Adviesprijs 99,95 €
99,16 €