BIG PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Misha's Garden

BIG PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Misha's Garden

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
  • Nog 1 beschikbaar!

17,95 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A138691

BIG PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Misha's Garden
Door een toeval beladt de vrolijke Mascha in de tuin van de circusbeer Mischa en brengt zijn leven vanaf dat moment door elkaar. De grote tuin met grote bomen en bijenkasten met lekkere honing is een belangrijke plek in de serie rondom Mascha en de beren.

Met de speelset PlayBIG Bloxx Masha and the Bear Misha's Garden kunnen kinderen vanaf 18 maanden tot 5 jaar leuke belevenissen naspelen. De speelset bestaat uit 21 delen met grote speelplaat, hekjes, bomen, buienkasten en de beer Mischa, alles in een kleurrijke speelbox verpakt. Na het spelen kunnen de stenen hierin weer opgeborgen en opgeruimd worden.

De bouwstenen en speelfiguren van de PlayBIG Bloxx-lijn zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en kunnen met bekende speelstenen gecombineerd worden. Samen met de vele andere speelsets van PlayBIG Bloxx Masha and the Bear bouw je een mooie speelwereld rondom de lieve Mascha.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 800057092
• Afmetingen: 25,5 x 25,5 x 14,5 cm
• Aanbevolen leeftijd: Van 1,5 tot 5 jaar

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Big

BIG – Bobby Car en meer!

Horen mensen het merk BIG, dan denken ze in de regel direct aan de Bobby Cars van BIG. De eerste Bobby Car verscheen al begin jaren zeventig op de markt en is sindsdien niet meer weg te denken uit de speelgoedcollectie van opgroeiende kinderen. Momenteel zijn er bijna 20 verschillende Bobby Cars, waaronder nog steeds de traditionele Bobby Car van vroeger. Naast auto's heeft BIG nog een ruime keuze uit onder andere zandbakken, glijbanen, babyspeelgoed, tractors en meer. Ontdek het allemaal in onze BIG shop!


BIG PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Misha's Garden
17,95 €