BRIO® Village Podium met licht en geluid 33945

BRIO® Village Podium met licht en geluid 33945

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen BE!

Adviesprijs¹ 39,99 €
31,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 8,00 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A173065

BRIO® Village Podium met licht en geluid 33945
Wordt superster en zing op jouw eigen podium. Als je de microfoon op de goede plek op het podium zet, start de muziek en de lichten beginnen te knipperen. De show kan beginnen!

Details:
  • Materiaal: hout
  • Batterijen: 2x AA LR06 (inbegrepen)
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen met inslikkingsgevaar. Verstikkingsgevaar!
Batterijen alleen door volwassenen laten verwisselen. Enkel aanbevolen batterijen van hetzelfde of verglijkbaar type gebruiken. Probeer batterijen nooit op te laden, als deze daarvoor niet geschikt zijn. Oplaadbare batterijen mogen alleen door volwassenen opnieuw opgeladen worden. Nooit verschillende batterijtypes gebruiken. Oude en nieuwe batterijen niet door elkaar gebruiken. De batterijen altijd met de juiste polen inleggen. Lege batterijen direct uit het speelgoed halen. De polen mogen nooit worden kortgesloten. Batterijen uit het speelgoed halen, als het speelgoed langere tijd niet wordt gebruikt. Gebruikte batterijen en electronische producten bij een erkend verzamelpunt inleveren. Deze producten mogen niet bij het huisafval worden weggegooid. Het speelgoed tegen vocht en nattigheid beschermen.

Accessoires

Prijs
18,99 €
Prijs
31,99 €
Prijs
23,95 €
Prijs
31,99 €
Prijs
19,95 €
Prijs
22,90 €
Prijs
8,95 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Brio

BRIO - Een reis vol speelplezier!

BRIO is een speelgoedbedrijf uit Zweden. De naam BRIO staat voor Bröderna Ivarsson, Osby, wat Gebroeders Ivarsson, Osby betekent. Het meest bekende speelgoed van BRIO vandaag de dag zijn de houten spoorwegen. Het eerste speelgoed van BRIO is in 1930 op de markt verschenen, dit waren twee houten vrachtwagens. Pas in 1950 kwamen de bekende spoorwegen met accessoires van BRIO op de markt. Bij pink or blue heb je een ruime keuze uit het speelgoed van BRIO. Van trek- & duwspeelgoed voor peuters en kleuters tot aan poppenwagens, bouwsets en natuurlijk ruime keuze uit de bekende spoorwegen van BRIO voor de wat grotere kids.


BRIO® Village Podium met licht en geluid 33945
Adviesprijs¹ 39,99 €
31,99 €