Hotline: 0800 - 490 06Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €20 Service
Chicco Autostoel Cosmos Gr. 0+/1 Red Passion
Momenteel uitverkocht

Chicco Autostoel Cosmos Gr. 0+/1 Red Passion

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen BE!

Adviesprijs¹ 139,00 €
134,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A193768

Chicco Autostoel Cosmos Gr. 0+/1 Red Passion
Veilige en comfortabele autoritjes met de nieuwe autostoel Cosmos. Geschikt vanaf de geboorte (groep 0+, tot 13 kg) tot een leeftijd van 3+ jaar (groep 1, 9-18 kg).

Productdetails:
  • De geïntegreerde Ergòs-zitverkleiner garandeert een comfortabele en correcte zitpositie voor de kleintjes, zodat ze in de eerste maanden perfect beschermd in het stoeltje zitten.
  • De zitverkleiner kan gemakkelijk worde verwijderd, zodat ook de grotere kindjes genoeg ruimte en comfort hebben.
  • De stoel kan in vier verschillende posities worden versteld.
  • Een meegeleverd, zacht autostoelspeeltje zorgt bovendien nog voor veel plezier tijdens het rijden.
  • Als groep 0-autostoel wordt de stoel met de 3-punts-gordel tegen de rijrichting in bevestigd. Als het kindje groter is, bevestig je de stoel andersom met de rijrichting mee (ook met de 3-punts-gordel).
  • De kleurige gordelvoering helpt de ouders om de stoel intuïtief in de auto te installeren.

Accessoires

Prijs
9,99 €
Prijs
14,95 €

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Chicco

Chicco - draagt bij aan dagelijks geluk

Het italiaanse merk Chicco ontwikkeld in samenwerking met experts en artsen producten voor kindjes en ouders. Om het ouders eenvoudig te maken biedt Chicco een heel ruim assortiment aan. Naast de populaire buggy's van Chicco, is er ook een ruime keus uit speelgoed, kinderkamer- en verzorgingsproducten. Ontdek onze producten van Chicco hier!