DIFRAX 1-2-3 Ring voor de S-BabyFles Natural
Momenteel uitverkocht

DIFRAX 1-2-3 Ring voor de S-BabyFles Natural

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
Adviesprijs¹ 5,49 €
4,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A111089

DIFRAX 1-2-3 Ring voor de S-BabyFles Natural
Deze 1-2-3 Ring Natural vergemakkelijkt de positionering van de 1-2-3 Doseerspeen op de Difrax babyflessen. Geschikt voor de S-fles Natural 170 ml en 250 ml in combinatie met de Doseerspeen Natural.

Met de 1-2-3 Doseerspeen went je baby snel aan het drinken uit een papfles. De speen is sterk te vergelijken met de moederborst. De speen is rond, tepelvormig en gemaakt van zacht, veilig silicoon. Hierdoor zijn borstvoeding en flesvoeding goed te combineren. Daarbij bepaal je zelf de snelheid en hoeveelheid van het drinken, ook tijdens het voeden

Gebruik de speciale 1-2-3 Ring om de speen goed te positioneren. Let op de streepjes op de doseerspeen. De bedoeling is dat je de streepjes onder het neusje van je baby houdt.

I = streepje horizontaal - Zo komt er de minste voeding uit
II = schuin streepje - Zo komt er iets meer voeding uit
III = verticaal - Zo is het gat het grootst.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, in een vrolijk en mooi design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Difrax heeft een ruim assoritmentvoor baby’s en moeders; denk onder andere babyflessen, fopspenen tot aan de mamavriendelijke borstkolf. De productielijn wordt constant verbeterd en uitgebreid met behulp van onder andere arsten, fysiotherapeuten, logopedisten, verloskundigen enzovoort. 
 
Ontdek Difrax hier - Happy Growth!