DIFRAX Fopspeen Natural Silicone 18+ Maanden Keith Haring
Momenteel uitverkocht

DIFRAX Fopspeen Natural Silicone 18+ Maanden Keith Haring

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
5,29 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A182965

DIFRAX Fopspeen Natural Silicone 18+ Maanden Keith Haring


De grootte van het fopspeen schildje en de grootte van het half gevuld zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf 18 maanden.
Aanbeveling: vervang de fopspeen elke 6 weken. Daarbij is het vestandig om dagelijks aan het zuiggedeeltevan de speen te trekken om te controleren of deze onbeschadigd is.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Difrax

Difrax - care since 1967!

Al meer dan 50 jaar biedt het Nederlandse merk Difrax innovatieve en trendy babyproducten. Producten die het leven van zowel ouders als kindjes comfortabeler maken, in een vrolijk en mooi design. De beroemde S-flessen van Difrax hebben verschillende awards gewonnen vanwege de innovatie en de designs. Difrax heeft een ruim assoritmentvoor baby’s en moeders; denk onder andere babyflessen, fopspenen tot aan de mamavriendelijke borstkolf. De productielijn wordt constant verbeterd en uitgebreid met behulp van onder andere arsten, fysiotherapeuten, logopedisten, verloskundigen enzovoort. 
 
Ontdek Difrax hier - Happy Growth!