Fillikid Zitkussen Memory natuur

Fillikid Zitkussen Memory natuur

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen BE!
  • Nog 5 beschikbaar!

32,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A200034

Fillikid Zitkussen Memory natuur
Het kussen Memory van Fillikid is de perfecte begeleider voor een uitstapje met de kinderwagen. Het zachte memory-foam past zich perfect aan en biedt het beste comfort. Met gordelsleuven en bevestigingsbanden. Geschikt voor alle gangbare kinderwagens Met dit ideale zitkussen biedt je jouw kindje de perfecte ondergrond. De buitenkant bestaat uit 100% katoen, de binnenstof uit een aangenaam memory-foam. Wasbaar bij 30°C.

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Fillikid Zitkussen Memory natuur
32,90 €