Hotline: 0800 - 490 06Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €20 Service
-10% op kinderkamer & speelgoed!
-10% op kinderkamer & speelgoed!
Jouw kortingscode:
SOLDEN13096
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
HABA Ontdekkingsstenen Drukte Trio 005123
Momenteel uitverkocht

HABA Ontdekkingsstenen Drukte Trio 005123

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 20,00 €
19,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A208879

HABA Ontdekkingsstenen Drukte Trio 005123
De ontdekkingsstenen bieden veel plezier en leuke optische en akoestische effecten. Voor kleine wereldontdekkers: De balletjes rollen snel door de stenen, zodra met deze wordt geschud. Dan 'springen' de staartjes van het meisje. De clown krijgt een lichtgevende rode neus en de hoed van de dwerg draait rond. Daarbij ontstaan leuke, vrolijke geluidjes die kinderen laat lachen. Door de mooie felle kleuren zijn de stenen een blikbanger en de schattige motiefjes maken hen tot het prefecte speelgoed.

Details:
 • Klepperende effecten zorgen voor leuke effecten
 • Ratel en klepper geluiden
 • Inhoud: 3 ontdekkingsstenen
 • Materiaal: Beukenhout
 • Effect: met optisch- en soundeffect
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 12 maanden
 • Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


  Merk

  Haba

  Haba - speelplezier & kwaliteit!

  Haba ontwikkeld al sinds 1938 kwalitatief speelgoed, waarvan ouders weten dat dit goed voor de ontwikkeling is. De kernwaarden van Haba voor hun speelgoed is dan ook kwaliteit, innovatie, veiligheid en verantwoordelijkheid. Dit resulteert in speelgoed met een lange levensduur in een uniek design. Haba heeft een uitgebreid assortiment, denk maar aan spellen, lappenpoppen, knikkerbanen, de populaire houten blokken, speelgoed voor baby’s, winkel & keuken speelgoed en kinderkamer-accessoires. Ontdek het allemaal hier!