Hotline: 0800 - 490 06Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €20 Service
KAISER Lamsvacht voor voetenzakken Sheepy, Dowwny, Iglu
Momenteel uitverkocht

KAISER Lamsvacht voor voetenzakken Sheepy, Dowwny, Iglu

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen BE!
Adviesprijs¹ 59,99 €
52,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 7,09 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A156303

KAISER Lamsvacht voor voetenzakken Sheepy, Dowwny, Iglu
Het praktische vel van 100% echt hoogwaardig lamsvacht . Door zijn zachtheid, warmteregulatie en het vermogen om zweet op te nemen en te verdampen, is lamsvacht de perfecte onderlaag. Verhoog het welbevinden van jouw kindje tijdens mooie uitstapjes. Dit natuurproduct reguleert de temperatuur, in de zomer koel en in de winter warm. Voorzien van voldoende gordelsleuven, waardoor hij geschikt is voor alle standaard kinderwagens.

Afmetingen: 77 x 35 cm

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.