Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

lionelo Kinderstoel Cora Stone
Momenteel uitverkocht
Adviesprijs
129,99 €
Prijs
117,69 €
Gratis levering
Bespaar nu
12,30 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A308739

EAN: 5902581657978

lionelo Kinderstoel Cora Stone
Deze tekst is automatisch vertaald.
Volledig verstelbaar
Met de 4 stappenverstelling kan de stoel vrij worden ingesteld op de hoogte van het aanrecht. Bovendien kan de lade in 2 stappen worden versteld. Hierdoor past de kinderstoel aan bijna elke tafel.

Comfort voor kinderen
De 3-voudig verstelbare rugleuning garandeert de juiste positie van de baby tijdens het eten. Afhankelijk van de grootte en de voorkeuren van het kind, kan de voetsteun gemakkelijk worden aangepast.

Stevige constructie
Door de constructie kan de stoel veilig worden gebruikt tot het kind 15 kg weegt. Het stevige frame en de verstelmogelijkheden maken de kinderstoel geschikt voor zowel baby's van 6 maanden als kinderen van 4 jaar.

Ruimtebesparend
De kinderstoel neemt opgevouwen niet veel ruimte in beslag en is zeer gemakkelijk te vervoeren. De kinderstoel kan ook rechtop gezet worden. De wielen kunnen indien nodig ook worden geblokkeerd. Bakje kan natuurlijk in de vaatwasser.

Voetsteun verstelbaar
Afhankelijk van de grootte en de voorkeuren van het kind, kan de voetsteun gemakkelijk worden aangepast.

Rugleuning verstelbaar
De 3-voudig verstelbare rugleuning garandeert de juiste positie van de baby tijdens het eten. Uw baby zit niet alleen comfortabel maar ook veilig tijdens het eten, het slikken wordt geminimaliseerd.

Dubbele lade
Er is een extra verwijderbaar kussentje op het tafelblad. Het uitneembare dienblad is zeer gemakkelijk schoon te maken, maar kan ook in de vaatwasmachine worden gewassen.

Inzet voor de jongsten
De set bevat een comfortabel inzetstuk waardoor kleinere kinderen beter in de stoel passen. Het inzetstuk is gemaakt van 75% katoen.

Doos houder
Leren eten met bestek is in het begin niet gemakkelijk en vergt heel wat poets- en veegwerk. Daarom is aan de achterkant van de rugleuning een houder voor de doos met papieren handdoekjes of andere verzorgingsaccessoires die nuttig kunnen zijn tijdens het eten.

Robuust materiaal
Het speciale eco-leder dat voor de stoel is gebruikt, is vuil-, water- en slijtvast, wat van Cora een product voor vele jaren maakt. Dankzij het geschikte materiaal is de bekleding ook huidvriendelijk voor het kind.

Handig opvouwbaar
Een speciaal ontwikkeld systeem maakt het mogelijk de kinderstoel in enkele seconden tot een compact formaat in elkaar te zetten.

Easy Stand-functie
Opgevouwen past de kinderstoel gemakkelijk onder een bed of in een kast. Dit betekent dat de Cora kinderstoel niet veel plaats inneemt en zeer gemakkelijk te vervoeren en op te bergen is. Met de Easy Stand-functie kan de kinderstoel ook verticaal worden geplaatst.

Vergrendeling wielen
Betrouwbare wielen maken het gemakkelijk om de stoel te verplaatsen. Ze zijn beschermd met een speciale coating zodat er geen krassen achterblijven op het vloeroppervlak. Na het parkeren op de gekozen plaats, kunnen de wielen worden geblokkeerd om beweging te voorkomen.

Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 54 x 85 x 105 cm
  • Inklapbare afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 54 x 42 x 99 cm
  • Gewicht: 8,23 kg
  • Maximale belasting: tot 15 kg
  • Aanbevolen leeftijd: 6 tot 36 maanden
  • Materiaal: 25 % polyester, 75 % katoen
  • Onderhoud: Handwas op 30°C
Omvang van de levering:
  • Hoge stoel
  • dienblad
  • Inzetstuk voor kleinere kinderen

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Lionelo

Lionelo – Samen, veilig en comfortabel

Ouder zijn is een uitdaging en een fantastisch avontuur tegelijk. Onze producten maken het nog spannender en leuker - voor kinderen en ouders. Bij Lionelo maken we producten die voldoen aan de hoogste veiligheids- en comfortnormen. Wij willen graag helpen bij het opbouwen van een relatie tussen jou en je kind op verschillende leeftijden en ontwikkelingsniveaus. Ons productassortiment is zorgvuldig samengesteld zodat je vanaf de eerste momenten met je baby kunt deelnemen aan dit ouderschapsavontuur.

Lionelo - Hoogwaardige vormgeving gecombineerd met een levenslange functionaliteit

Wij hechten veel waarde aan het delen van mooie momenten. Daarom zorgen wij ervoor dat de producten van Lionelo zich onderscheiden door hun designkwaliteit en functionaliteit, en dat het gebruik ervan een aangename indruk achterlaat. Dit alles dankzij een zacht en modern design, vindingrijke oplossingen en de zekerheid dat je op ons kunt rekenen, ongeacht de omstandigheden. Op de producten van Lionelo geven wij levenslange garantie. Dit betekent dat wij niet alleen bewust zijn van de kwaliteit, maar je ook ondersteunen in elke levensfase van het gebruik van ons assortiment.

Lionelo - Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid

Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid helpen ons om een gevoel van verbondenheid en vertrouwen met ouders op te bouwen. De voordelige kwaliteit-prijsverhouding van Lionelo producten, zowel in Polen als in heel Europa, zorgt ervoor dat het merk steeds populairder wordt. We zien deze trend niet alleen in het toenemende aantal kopers van onze producten, maar ook in het aantal kopers van nieuwe producten met ons merk. Sluit je aan bij de groep ouders die wij ondersteunen met opvoedkundige uitdagingen. Lionelo zorgt ervoor dat dit avontuur voor jou een feest wordt.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: lionelo Kinderstoel Cora Stone
5
149 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 129
 
4 Sterren
| 19
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers