NUK Learner Cup rvs 125ml siliconen roze
Prijs
16,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A121717

EAN: 4008600209300

NUK Learner Cup rvs 125ml siliconen roze
NUK Learner Cup rvs, fleslichaam van hoogwaardig roestvrij staal, duurzaam en hygiënisch

• RVS-behuizing Dubbelwandig, lichte rvs-behuizing. Volume: 125ml Houdt drinken langer warm/koud (ca. 1,5 uur de exacte temperatuur)
• Grepen: Ergonomisch gevormd, zachte grepen - voor goede grip
• Soft drinktuit Extra zachte, lekvrije drinktuit van siliconen

Heb je ook zoveel plezier als je met de kleine onderweg bent? Elke dag verzamelen kleintjes nieuwe indrukken en belevenissen. De NUK Learner Cup rvs is een drinkfles die uitstekend geschikt is voor uitstapjes.

Altijd een drankje op de juiste temperatuur
De behuizing van dubbelwandig roestvrij staal houdt het drankje tot wel anderhalf uur warm - of koud - en zorgt ervoor dat er onderweg thee of water op de juiste temperatuur aanwezig is. Dankzij het innovatieve materiaal is de cup bovendien erg licht. Een extra isolerende hoes is niet nodig.

Duurzaam en hoogwaardige kwaliteit
De behuizing is gemaakt van roestvrij staal van de hoogste kwaliteit - een ongecoat materiaal dat niet alleen heel duurzaam is, maar bovendien ook geur- en smaakneutraal is.

Praktisch en hygiënisch
De cup kan eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden.

Vertrouwd drinkgevoel voor kinderen vanaf 6 maanden.
De NUK Learner Cup is voorzien van een lekvrije drinktuit van siliconen, die erg zacht is en beschikt over het anti-koliek Air systeem. Geschikt voor kinderen van ca. 6 tot 18 maanden. Net zoals alle NUK First Choice drinkflessen is ook de Learner Cup uitgerust met ergonomisch gevormde grepen waarmee de kleine kinderhandjes alles goed kunnen vasthouden.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
5,39 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Learner Cup rvs 125ml siliconen roze
5
77 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 69
 
4 Sterren
| 7
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

NUK Learner Cup rvs 125ml siliconen roze
NUK Learner Cup rvs 125ml siliconen roze
16,99 €