Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Philips Avent standaard borstelkoppen voor sonische tandenborstel HX6064/11in zwart
-11%
Momenteel uitverkocht

Philips Avent standaard borstelkoppen voor sonische tandenborstel HX6064/11in zwart



Adviesprijs
32,99 €
Prijs
29,24 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
3,75 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A299434

EAN: 8710103850366

Philips Avent standaard borstelkoppen voor sonische tandenborstel HX6064/11in zwart
Deze tekst is automatisch vertaald.
Tot 100% wittere tanden in slechts één week*
De W2 Optimal White borstelkop is perfect voor diegenen die meer verwachten dan een grondige reiniging om verkleuringen te verwijderen voor een stralende lach. Deze opzetborstel is ook zeer geschikt voor het behoud van de helderheid tussen de tandblekende behandelingen.

Tot 7 keer betere plakverwijdering dan met een handtandenborstel
De dicht bij elkaar geplaatste, hoogwaardige borstelharen verwijderen tot 7 keer meer plak dan een handtandenborstel.

Diamantvormige borstelharen zorgen voor 100% wittere tanden in slechts één week.
De W Optimal White tandenborstelkop heeft een centraal borstelblok voor het verwijderen van oppervlakkige verkleuringen veroorzaakt door voedsel en dranken, dat wordt omlijst door dicht opeengepakte, ruitvormige haren. Tot 100%* wittere tanden in slechts één week.

Weet u altijd wanneer u uw borstelkop moet vervangen om een effectieve reiniging te bereiken?
Borstelkoppen verliezen na 3 maanden hun effectiviteit, maar de Smart Brush Head Recognition herinnert u daar eerder aan. Uw Smart Tohbrush detecteert hoe vaak en hoe hard u uw tanden poetst en meldt u wanneer het tijd is om van opzetstuk te wisselen. Heb je geen Philips Soni-Smart care tandenborstel? Kijk dan eens naar de blauwe haren. Als ze eenmaal wit zijn, is het tijd voor een nieuwe borstelkop.

Getest om te voldoen aan uw mondgezondheidseisen
Alle Philips Soni care opzetborstels zijn veilig en zacht voor tanden en tandvlees. Elke borstelkop wordt getest op verschillende snelheidsniveaus om een uitstekende duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties te garanderen bij elke borstelbeurt.

De geavanceerde Philips Soni-geluidstechnologie care
De geavanceerde Philips Soni care sonic-technologie spoelt water in de interdentale ruimtes en gebruikt uw borstelbewegingen om plak los te maken en te verwijderen voor een uitzonderlijk dagelijks schoonmaakresultaat.

Slip-on systeem voor eenvoudige vervanging van de borstelkop
Uw W2 Optimal White borstelkop past perfect op elke Philips Soni-tandenborstel care . Sluit hem gewoon aan of haal hem eraf voor een eenvoudige vervanging en reiniging.

Selecteert automatisch het beste reinigingsprogramma voor een optimaal resultaat**.
Maak elke keer de best mogelijke reiniging met onze Smart Brush Head Detection**. De Philips Soni care W2 Optimal White borstelkop synchroniseert met uw Philips Soni Smart care handstuk** en selecteert automatisch het optimale reinigingsprogramma en de optimale intensiteit voor een uitzonderlijke witbalans. Je hoeft alleen maar schoon te zijn.

Geschikt voor de volgende modellen
Serie 2 voor plaquebescherming, Serie 2 voor plaquecontrole, Serie 3 voor gezond tandvlees, Diamond Clean Smart Diamond Clean , Easy Clean , Essence+, Flex Care , Flex Care Platinum , Flex Care Platinum Connected , Flex Care +, Voor Kinderen, Gezond White , Gezond White +, Power Omhoog, Beschermend Clean

productdetails:
  • Hardheidsgraad: Gemiddeld
  • Kleur: Zwart
  • Herinneringsharen
  • Uitwisseling: Elke 3 maanden
  • Wittere tanden in slechts één week

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Philips Avent standaard borstelkoppen voor sonische tandenborstel HX6064/11in zwart
5
120 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 110
 
4 Sterren
| 8
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers