ROTHO Tandenborstel Leerset wit/blauw

ROTHO Tandenborstel Leerset wit/blauw

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
  • Nog 7 beschikbaar!

4,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A157737

ROTHO Tandenborstel Leerset wit/blauw


Stadium 1:
Massage en gewenning tandenborstel
(Vanaf 6 maanden):

Stadium 2:
Leren poetsen
(Vanaf 12 maanden)

In de levering inbegrepen
Set bestaat uit: Massage en gewenning tandenborstel en een tandenborstel om te leren poetsen.

Veiligheid
Let op! Enkel gebruik door een volwassene! De set is geen speelgoed, buiten bereik van kinderen houden! Voor het gebruik bekijken voor schaden, defecte producten niet meer gebruiken!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Rotho

Rotho - voor het dagelijkse comfort

De innovatie producten van Rotho Babydesign helpen jou en jouw kindje in het dagelijkse leven. De hoogwaardige badartikelen als babybadjes en potjes, zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs, waardoor er voor ieder wat wils bij zit. De Duitse kwaliteit is al jarenlang een betrouwbaar product op de internationale markt. Dit komt onder ander door de hoge eisen die Rotho Babydesign van haar producten eist. De perfect pasvormen zorgen voor veel comfort voor kindjes. Ontdek al onze producten van Rotho hier!


ROTHO Tandenborstel Leerset wit/blauw
4,99 €