SYLVANIAN FAMILIES Familie Huppel

SYLVANIAN FAMILIES Familie Huppel

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen BE!
  • Nog 5 beschikbaar!

23,99 €
20,00 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 3,99 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A136059

SYLVANIAN FAMILIES Familie Huppel
Sylvanian Families is een unieke en betoverende collectie van dierenfiguren met prachtige huizen, meubels en accessoires. Ze wonen, werken en spelen in het idyllische Sylvanian Village.

VADER Bent is de eigenaar van het restaurant Als echte koffieliefhebber maakt hij verrukkelijke kopjes aromatische koffie en hij is tegelijkertijd een goede chef. Hij vertelt de kinderen graag raadsels. De vader van witte konijn-familie de Wit is sinds zijn kinderjaren met hem bevriend.

MOEDER Lone is een getalenteerde zangeres en geeft zangles op school. De kinderen in het dorp houden van haar omdat ze zo'n mooie stem heeft. Ze maakt lekkere stoofschotels die je al van ver kunt ruiken.

BROER Gregor is zo nieuwsgierig dat hij constant vragen stelt. Hij vindt de leraren op school aardig, ze weten veel interessante dingen. Op dit moment vraagt hij zich af waarom babys beginnen met lopen.

ZUS Ulrike komt over als een echte dame, maar eigenlijk is ze een dromerig meisje. Ze houdt van de witte bloem die ze van een van haar vrienden heeft gekregen.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 3134
• Bestaande uit 4 figuren: vader, moeder, broer, zus
• Grootte van de figuren ca. 6-8 cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


SYLVANIAN FAMILIES Familie Huppel
23,99 €
20,00 €