fillikid  Leertoren hardhout wit
Variant:
  • fillikid  Leertoren hardhout naturel
  • fillikid  Leertoren hardhout wit
  • fillikid  Leertoren hardhout grijs
  • fillikid  Leertoren hardhout mintgroen

Adviesprijs
95,90 €
Prijs
94,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A317527

EAN: 9120110467973

fillikid Leertoren hardhout wit
Deze tekst is automatisch vertaald.
Is je kleine zonnestraaltje al erg nieuwsgierig en wil hij overal meehelpen of toekijken? Dan is de leertoren van Fillikid Omdat de kleintjes zo snel opgroeien, kan de hoogte van de standaard perfect worden aangepast aan de huidige grootte van het kind. De ronde staaf dient om zich aan vast te houden en natuurlijk als bescherming tegen uitvallen. Zo kan je zonnetje overal bij helpen, of het nu gaat om koken, bakken of zelfs tandenpoetsen, deze toren is een optimaal hulpje als de beentjes weer eens te kort lijken. Spelen en leren op ooghoogte met ouders of grote broers en zussen helpt je kind om heel snel sociale interacties te ervaren en bevordert hun vaardigheden en helpt de band met elkaar te versterken. En aangezien Fillikid hecht veel belang aan duurzame productie en de kortst mogelijke transportroutes, de leertoren is gemaakt van 100% Europees hout in de EU. Uiteraard worden alleen in Duitsland geproduceerde en gecertificeerde lakken gebruikt.

Product details:
  • In hoogte verstelbare opstapplank
  • Snel en eenvoudig te monteren
  • Kantelbestendig
  • Stevig beukenhout om duurzaamheid en een stabiele stand te garanderen
Technische details:
  • Afmetingen: 90x40x46 cm
  • Hoogtes van de standaards: 40cm/50cm/60cm

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
15,90 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Fillikid

Fillikid – for little heroes

Als klassiek familiebedrijf richten we ons op de behoeften van onze kleine helden. Al 25 jaar ontwikkelen en produceren we producten voor baby's en peuters die veilig en handig zijn en tegelijkertijd overtuigen door hoogwaardige materialen en een liefdevol design. Als vader van drie kinderen weet onze oprichter Georg Fill hoe spannend maar ook uitdagend de tijd met een jong kind kan zijn. Fillikid heeft zich daarom als doel gesteld om ouders in deze spannende tijd te ondersteunen met goede en betaalbare producten en om het dagelijks leven met een kind gemakkelijker te maken. Ons productassortiment omvat kinderwagens, buggy's, campingbedjes, kinderstoelen, wipstoeltjes, draagzakken en accessoires voor buggy's en kinderwagens. Alle producten worden ontwikkeld en getest op het hoofdkantoor in Thalgau, Oostenrijk. Voor de productie vertrouwen we alleen op de modernste productiefaciliteiten en geïnspecteerde productiebedrijven.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: fillikid Leertoren hardhout wit
5
129 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 104
 
4 Sterren
| 25
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

fillikid  Leertoren hardhout wit
fillikid Leertoren hardhout wit
Adviesprijs 95,90 €
94,95 €