fillikid Luiertas rugzak Rolltop Berlin grijs Melange
-12%

fillikid Luiertas rugzak Rolltop Berlin grijs Melange


Variant:
  • fillikid Luiertas Rugzak Rolltop Berlin Navy Melange
  • fillikid Luiertas rugzak Rolltop Berlin zwart Melange
  • fillikid Luiertas rugzak Rolltop Berlin grijs Melange

Adviesprijs
76,90 €
Prijs
67,95 €
Gratis levering
Bespaar nu
8,95 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A299347

EAN: 9120094659906

fillikid Luiertas rugzak Rolltop Berlin grijs Melange
Deze tekst is automatisch vertaald.
truck Met de Berlin Rolltop-stijl wrap-around rugzak krijg je niet alleen een stijlvolle wrap-around rugzak met alle belangrijke kenmerken voor de wrap-around tijd, maar ook een modern zak die je dankzij de coole look kunt blijven gebruiken.

De combinatie van echt suèdeleer en robuuste polyurethaan techno-stof geeft de rugzak niet alleen een zeer hoge kwaliteit, maar maakt hem ook resistent en klaar voor elke tour. Het is ook een visuele blikvanger en trekt zowel in de stad als in de natuur de aandacht als een trendy accessoire.
De wrap-around rugzak Berlin is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uiterst praktisch. Met de rolsluiting kan het volume worden verhoogd van 20 liter naar 22 liter en bij volledige opening zelfs naar 25 liter. Met de praktische magnetische sluiting kan de lederen gesp in enkele seconden worden geopend. Bovendien is er een extra opening aan de achterkant om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot dingen die aan de onderkant zijn opgeborgen. Een praktisch vak aan de voorzijde biedt plaats aan de bijgeleverde aankleedkussentjes en een klein extra vakje aan de achterzijde biedt veilige opbergruimte voor de portemonnee, sleutels of andere belangrijke spullen en beschermt zo betrouwbaar tegen dieven. Aan de zijkanten zijn er nog twee praktische compartimenten voor flessen tot 0,5 liter. Een andere hoge light is dat een van hen is bekleed met een thermisch materiaal, wat betekent dat een babyflesje langer warm kan worden gehouden of, bij later gebruik, mama of papa's drankje langer koel blijft.

De ergonomisch gevormde en zacht gevoerde draaggrepen maken de Berlijnse luierrugzak comfortabel om mee te nemen, zelfs op langere reizen.
De Allround rugzak wordt afgerond met twee meegeleverde bevestigingsclips, zodat de rugzak eenvoudig aan het handvat van de buggy of kinderwagen kan worden bevestigd. Als extra veiligheidskenmerk reflecteren deze clips het licht van de koplampen van de auto in de nacht of in de schemering.

productkenmerken:
  • Rolltop rugzak met magnetische sluiting
  • Grootte variabel instelbaar - van 20L tot 25L
  • Echt lederen toepassingen
  • Montage voor kinderwagen/buggy met reflector
  • Wisselmatje inbegrepen
  • Thermocompartiment voor fles
  • Veel onderwerpen
  • Ergonomische, goed gevulde draaggrepen


Technische details:
  • Afmetingen volledig open (lengte x breedte x hoogte): 28 x 16 x 55 cm
  • Afmetingen volledig gesloten (lengte x breedte x hoogte): 28 x 16 x 41 cm
  • Volume: 20 / 22 /25 liter
  • Materiaal: Leren details zoals bodem, rits, handvat en gesp zijn gemaakt van ruw leer, deze bevatten niet-textiele componenten van dierlijke oorsprong.
  • Hoofdmateriaal: polyamide, polyurethaan
  • Gewicht: 0,7 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Fillikid

Fillikid – for little heroes

Als klassiek familiebedrijf richten we ons op de behoeften van onze kleine helden. Al 25 jaar ontwikkelen en produceren we producten voor baby's en peuters die veilig en handig zijn en tegelijkertijd overtuigen door hoogwaardige materialen en een liefdevol design. Als vader van drie kinderen weet onze oprichter Georg Fill hoe spannend maar ook uitdagend de tijd met een jong kind kan zijn. Fillikid heeft zich daarom als doel gesteld om ouders in deze spannende tijd te ondersteunen met goede en betaalbare producten en om het dagelijks leven met een kind gemakkelijker te maken. Ons productassortiment omvat kinderwagens, buggy's, campingbedjes, kinderstoelen, wipstoeltjes, draagzakken en accessoires voor buggy's en kinderwagens. Alle producten worden ontwikkeld en getest op het hoofdkantoor in Thalgau, Oostenrijk. Voor de productie vertrouwen we alleen op de modernste productiefaciliteiten en geïnspecteerde productiebedrijven.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: fillikid Luiertas rugzak Rolltop Berlin grijs Melange
5
362 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 305
 
4 Sterren
| 46
 
3 Sterren
| 9
 
2 Sterren
| 2
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

fillikid Luiertas rugzak Rolltop Berlin grijs Melange
fillikid Luiertas rugzak Rolltop Berlin grijs Melange
Adviesprijs 76,90 €
67,95 €