playgro  Badspeelgoed beer vrienden
Prijs
12,95 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-6 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A283737

EAN: 9321104876300

playgro Badspeelgoed beer vrienden
Deze tekst is automatisch vertaald.
De badspeelgoedbeervrienden van playgro is een geweldig badspeeltje waarmee kinderen vanaf 6 maanden in de badkuip in een fantasiewereld kunnen duiken.

Naast de cijfers en de boot zijn er nog andere hoge light s: De wasbeer begint te gloeien zodra hij in contact komt met water. En er zit ook een leuke eigenschap in de andere beer. De andere beer is een veiligheidsbeer in bad. Zodra de temperatuur van het water hoger is dan 38°C, verkleurt de bodem van de beer en geeft hij aan dat het water te warm is voor het kind. aden

productdetails:
  • Afmetingen (breedte x hoogte x diepte): 16 x 6 x 20 cm
  • Materiaal: 41 % HIPS, 55 % PVC, 4 % ABS
  • Bisfenol A-vrij
  • Inclusief batterijen: 1 x LR1130
  • Leeftijd: vanaf 6 maanden
Let op:
Alleen gebruiken in ondiep water onder toezicht van een volwassene. Inclusief knoopcelbatterij. Gevaar bij inslikken. Verwijder alle verpakkingen voor gebruik. Dit product bevat een knoop- of muntvormige lithiumbatterij. Het inslikken van een knoop- of muntvormige lithiumbatterij kan binnen twee uur interne chemische brandwonden en zelfs de dood tot gevolg hebben. Gooi gebruikte batterijen onmiddellijk weg. Bewaar nieuwe en gebruikte batterijen buiten het bereik van kinderen. Als u vermoedt dat batterijen zijn ingeslikt of in lichaamsdelen zijn geduwd, dient u onmiddellijk medische hulp in te roepen. Verwijder alle verpakkingen voor gebruik.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - playgro Badspeelgoed beer vrienden
Gemiddelde klantbeoordeling:
2 Beoordelingen
 
0
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

playgro Badspeelgoed beer vrienden
12,95 €