Vandaag 8x babypoints! ♡
Vandaag 8x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
 PLAYMOBIL ® trainingskamp 70805

PLAYMOBIL ® trainingskamp 70805


Prijs
48,91 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A312776

EAN: 4008789708052

PLAYMOBIL ® trainingskamp 70805
Deze tekst is automatisch vertaald.
Dompel jezelf onder in de magische wereld van Ayuma.

In het trainingskamp kunnen de feeën en hun dieren hun speciale vaardigheden oefenen. In het kamp zijn er klimtoestellen, toestellen om de schietkunst te oefenen, een oefenruimte om gevechtsstrategieën uit te werken en toebehoren om magische brouwsels te bereiden.

De sinistere plannen van de duistere Vleermuisfeeën brengen de wereld van de feeën in groot gevaar. Dat is waarom de K night Feeën en hun magische zeewezens hun speciale vaardigheden aanscherpen in hun trainingskamp. Ze trainen klimtechniek en uithoudingsvermogen op de rotsen en op het slingerende liaannet. Om hun schiettechniek te verbeteren, is er een schietschijf met pijl en boog en een speciaal feeënkanon. Het is niet zo makkelijk om de feeënstof projectielen door de lianen ringen te schieten. De feeën schrijven hun strategie op het bord. Dankzij de spons kunnen zij hun concept steeds weer veranderen en herzien. Na zoveel training moeten ze even op adem komen, dus gebruiken de feeën het houten platform en trakteren ze zichzelf op een heerlijke picknick. De speelfigurenset bevat een K night Fairy met Kodiakbeer, een K night Fairy man met valk, een trainingskamp met picknickplatform en klimrots, een fairy dust kanon met projectielen, een schietschijf, pijl en boog, een schoolbord en vele andere spannende extra's.

Product details:
 • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 23 x 23 x 23 cm
 • Inhoud:
  Figuren: 1 K night Fairy man, 1 K night Fairy
  Dieren: 1 zieledier beer, 1 zieledier valk, 1 vogel
  Accessoires: 1 trainingskamp, 1 vlaggenmast met 2 vlaggen, 1 tafel, 2 krukjes, 1 kist, 1 K night Fairies wapenschild, 2 drinkhoorns, 1 kaars, 1 beschrijfbaar bord, 1 pen, 1 spons, 1 zitstok voor zieledier valk, 1 fakkel met houder, 1 kanonrek met 3 feeënstof kogels, 1 schietschijf, 1 boog, 4 pijlen, 1 kampvuur, 1 ketel, 1 kooklepel, 2 boomstronkkrukjes, 1 stok met worst, 1 paddestoelengroep, 1 vat, 1 katapult, 2 plantenbladeren roze, 15 corsagebloemen, 2 zonnedauwcorsagebloemen, 1 groenstrook, 1 staande plant, 2 hangende planten, 2 lianen in de lengte, 1 liaanring, 1 liaanvlecht, 1 kompas, 1 gezocht poster, 1 telescoop, 1 snackplank, 1 brood, 2 boterhammen, 1 mes, 5 klimstokken, 2 paar vleugels K night Fee, 1 riem K night Fee man, 1 verentooi K night Fee man, 1 paar arm boeien K night Fee man, 1 rok K night Feevrouw, 1 haarband hoorns K night Feevrouw, 1 halsband K night Feevrouw, 1 riem clip-on veer K night Fee, 1 hoofdtooi zieledier beer, 1 harnas zieledier beer, 1 hoofdtooi zieledier havik
 • Leeftijd: vanaf 7 jaar
Attentie
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

 PLAYMOBIL ® trainingskamp 70805
PLAYMOBIL ® trainingskamp 70805
48,91 €