superfit  Girls Sand ale Fanni lichtgroen/wit (medium)
-19%
Matentabel

Adviesprijs
54,95 €
Prijs
44,70 €
Gratis levering
Bespaar nu
10,25 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A306514

superfit Girls Sand ale Fanni lichtgroen/wit (medium)
Deze tekst is automatisch vertaald.
Merk kwaliteit van superfit - Grote verantwoordelijkheid voor je voeten!

Schoenen van de drie merken Legero, Legero en Think worden geproduceerd onder de paraplu van de Legero-schoenenfabriek. Superfit Legero en Think worden geproduceerd. Superfit is het toonaangevende merk in Europa voor kinderschoenen. 98% van de ondervraagde kinderartsen en orthopeden gaven LEGERO-schoenen de hoogste beoordeling. Superfit kinderschoenen van de hoogste kwaliteit. Alle schoenen zijn ontwikkeld in samenwerking met specialisten. Hielkap, afrolzool, inlegzool, ademende voering en zoolprofiel zijn het belangrijkst; de schoen "past" gewoon.

Om ervoor te zorgen dat u een eersteklas product ontvangt, bij de productie waarvan naast Design , verwerking, materiaal en pasvorm ook rekening wordt gehouden met de gezondheidsaspecten van de gebruikte materialen, streeft Legero er voortdurend naar om de nieuwste technologie te gebruiken. Het eigen kwaliteitsbeheersysteem van de onderneming hanteert voor de gebruikte materialen nog strengere normen dan de wet voorschrijft, zodat de schoenen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en verenigbaarheid met de gezondheid. superfit LEGERO - gewoon goede schoenen.

FANNI van superfit is een tenensluitende Sand ale voor baby's en peuters, gemaakt van een hoogwaardige en aaibare nappa- en effectleercombinatie. Met de zachte, met leer beklede binnenzool en de aaibare leren voering, die voor een optimaal ademend vermogen en een aangenaam draaggevoel zorgen, zitten kinderen comfortabel en altijd goed geventileerd als de temperaturen stijgen. Dankzij de praktische klittenbandsluitingen kan het model snel en gemakkelijk worden aan- en uitgetrokken, bovendien kan de Sand ale individueel aan de voet van het kind worden aangepast. De antislipzool, die is geprofileerd met schattige hartjes, zorgt voor stabiliteit en veiligheid tijdens de eerste stapjes. FANNI is de ideale metgezel tijdens de zomer voor alle beginnende hardlopers en is verkrijgbaar in de WMS wijdte M IV.


Product Details:
  • Materiaal: nappaleer/effectleder
  • Voering: Leder voering
  • Met praktische klittenbandsluitingen
  • Met anti-slip zool
  • Breedte: medium (WMS)

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Superfit

Superfit - speciaal voor kleine kindervoetjes

Superfit is inmiddels al in ruim 45 landen bekend om hun fijne kinderschoenen. Niet alleen vanwege de talloze vrolijke designs, maar voornamelijk ook voor de goede pasvorm en de afwikkeling van de voet tijdens het lopen. Mede daarom wordt dit merk door vele orthopeden aangeprezen voor kinderen. Ontdek onze schoenen van Superfit hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: superfit Girls Sand ale Fanni lichtgroen/wit (medium)
4.5
28 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 22
 
4 Sterren
| 2
 
3 Sterren
| 4
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

superfit  Girls Sand ale Fanni lichtgroen/wit (medium)
superfit Girls Sand ale Fanni lichtgroen/wit (medium)
Adviesprijs 54,95 €
44,70 €