Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

2 x MAM babyfles Easy Start Anti-Colic groen 320 ml 4+ maanden
Momenteel uitverkocht

2 x MAM babyfles Easy Start Anti-Colic groen 320 ml 4+ maanden


Prijs
18,59 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A295784

2 x MAM babyfles Easy Start Anti-Colic groen 320 ml 4+ maanden
Deze tekst is automatisch vertaald.
De MAM Easy Start™ Anti-Colic zorgt voor een gelijkmatige drinkstroom en natuurlijk, ontspannen drinken.

Het innovatieve bodemventiel laat baby's toe om in hun eigen tempo te drinken - ontspannen en zonder onderbrekingen. Ventilatiegaten regelen de drukbalans. Hierdoor stroomt het voedsel volledig gelijkmatig - zonder luchtbellen of schuimvorming. En baby's slikken minder lucht in tijdens het drinken.

Het effect:
 • Minder koliek, bevestigd door 80% van de moeders¹
 • Minder winderigheid & minder bellen¹
 • Natuurlijke voeding & ontspannen drinken²

Inclusief speenmaat 2, vanaf 4+ maanden, gemaakt van uniek SkinSoft™ MAM siliconen - instinctief geaccepteerd door 94% van de baby's*. Het zijdezachte oppervlak en de unieke platte vorm voelen huidachtig en vertrouwd aan.

Brede openingen maken het gemakkelijk om de fles te vullen en te reinigen. De bodemventiel wordt eenvoudigweg losgeschroefd voor de reiniging. Maar alleen voor het reinigen - bij gebruik moet de basis stevig vastzitten om het hightech effect te ontwikkelen. Strakheid gegarandeerd.

De dop en de afsluitplaat zorgen voor een hygiënische opslag en een veilig transport.

Zelfsteriliserend: De MAM Easy Start™ Anti-Colic kan snel en veilig gesteriliseerd worden in de magnetron in 3 eenvoudige stappen - zonder een aparte sterilisator. Om de zelfsteriliserende functie van de MAM Easy Start Anti-Colic 320 ml fles te kunnen gebruiken, moet de binnenkant van de magnetron minimaal 21 cm hoog zijn (gemeten zonder draaischijf en verwarmingselement).

De MAM Easy Start™ Anti-Colic voldoet aan de EN 14350°BPA/BPS vrije standaard: Alle MAM flessen zijn gemaakt van BPA- en BPS-vrij materiaal (BPA-vrij overeenkomstig Verordening (EU) nr. 321/2011).

productdetails:
 • vulhoeveelheid: 320 ml
 • Design groene
 • Materiaal: kunststof (PP), siliconen
 • BPA-vrij
 • Vaatwasmachinebestendig
 • Leeftijd: Vanaf 4 maanden
Leveringsomvang:
 • 2 x fles
 • 2 x zuignap maat 2

Accessoires

Prijs
11,50 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers