AMAZONAS Softshell Cover grijs/groen

AMAZONAS Softshell Cover grijs/groen

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen BE!

29,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A203529

AMAZONAS Softshell Cover grijs/groen
Softshell Cover - warmte-isolerende cover voor draagzakken
De universele bescherming tegen kou met Softshell-oppervlakte en zachte binnenkant van fleece beschermt jouw kleintje optimaal voor kou.

Productdetails:
  • Reflector biedt veiligheid in het donker
  • Eenvoudig en snel in slechts 2 stappen in gebruik
  • Kan handig opgeborgen worden
  • Wasbaar
  • Geschikt voor alle gangbare draagsystemen, Mei Tais, buik-, rug- en comfort draagzakken, bij welke de baby richting de drager kijkt.

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Amazonas

AMAZONAS® - innovatieve producten voor jong en oud

AMAZONAS® ontwerpt en ontwikkeld al meer dan 20 jaar nieuwe en creatieve producten die bijdragen aan een goede en gezonde ontwikkeling van je baby. Uiteenlopend van draagzakken en draagdoeken tot aan hangstoelen en hangschommels. Een meerderheid van de AMAZONAS® producten worden geproduceerd in Brazilië, waar veel kennis over Inheemse Amerikanen is. Dat zie je terug in de verschillende ontwerpen en producten. Naast de bekende baby hangmatten staat AMAZONAS® ook bekend om de geknoopte kleurige hangstoelen, draagzakken en draagdoeken.
AMAZONAS Softshell Cover grijs/groen
29,90 €