ANGELCARE 6 Navulcassettes = voor ca. 6 maanden
Adviesprijs
105,98 €
Prijs
99,98 €
(8,33 € / stk.)
Gratis levering
Bespaar nu
6,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A209523

ANGELCARE 6 Navulcassettes = voor ca. 6 maanden
Angelcare geeft geurtjes en bacteriën geen kans!

De ANGELCARE cassettes bestaan uit meerdere folie-lagen, die met een geurbarriere zijn uitgerust. Op die manier blijven zowel bacteriën als ook onaangename geurtjes ver weg en wordt het ontstaan van gevaarlijke ziektekiemen in de kinder- of badkamer voorkomen. Dit bespaart het regelmatig desinfecteren van de luieremmer en vermijdt de verspreiding van stank in de woning.Details:

  • Folie van meerdere lagen met geurbarriere.

  • Eenvoudige bediening met één hand.

  • Milieuvriendelijk door minder folieverbruik.

  • Reukloos en vrij van bacteriën.

  • Een navulcassette is voldoende voor ca. 1 maand.


  • Compatibiliteit:

  • Deze cassettes passen in elke ANGELCARE luieremmer


  • Eenvoudige bediening met een hand

    De handige eenhandsbediening zorgt voor eenvoudig gebruik en ook het verwisselen van de cassettes is een makkelijk klusje. Het zakje wordt onder de ring van de laatste navulcassette geklemd, waarmee ook de geurneutralisering behouden blijft.

    Gering folieverbruik dankzij geurstop

    Een pakket ANGELCARE navulcassettes bevat zes cassettes die in elke ANGELCARE luieremmer passen. Een navulcassette is voor ca. één maand voldoende en is beschermend tegen bacteriën en geurtjes totdat de luieremmer vol is, wat voor een gering en dus milieuvriendelijk verbruik zorgt. De stabiele en robuuste folies garanderen een veilige en vertrouwlijke bediening. Het ANGELCARE luieremmer-systeem is een eenvoudig en effectief systeem om luiers verwisselen zo gemakkelijk mogelijk te maken en een hygiënische en comfortabele manier luiers weg te werpen.

    Gesponsord

    product_detail_ad

    Accessoires

    Verzendinformatie

    Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


    Merk

    Angelcare

    Ontdek de babyproducten van Angelcare

    Het bedrijf Angelcare is in 1997 in Canada opgericht en is snel een succesvol international merk geworden. De kwalitatieve babyfoons van Angelcare zijn onder andere bekend om hun bewegingssensoren, eigenschappen die vele andere babyfoons niet hebben. Naast de babyfoons zijn de luieremmers van Angelcare erg populair, omdat ze de geurtjes goed bestrijden, daarnaast passen er relatief veel luiers in een emmer voor het comfort van de ouders. Ontdek al onze producten van Angelcare hier!


    Beoordelingen

    Productbeoordelingen van onze klanten: ANGELCARE 6 Navulcassettes = voor ca. 6 maanden
    5
    1098 Klantbeoordelingen
     
    5 Sterren
    | 883
     
    4 Sterren
    | 166
     
    3 Sterren
    | 47
     
    2 Sterren
    | 1
     
    1 Ster
    | 1
    Wat is eKomi?

    100% echte klantenfeedback

    Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

    Onze bestsellers

    ANGELCARE 6 Navulcassettes = voor ca. 6 maanden
    ANGELCARE 6 Navulcassettes = voor ca. 6 maanden
    Adviesprijs 105,98 €
    99,98 €
    (8,33 € / stk.)