Apramo OSTARA FIX Steel grey
 • Apramo OSTARA FIX Black
 • Apramo OSTARA FIX Flame red

Adviesprijs
184,99 €
Prijs
130,67 €
Gratis levering
Bespaar nu
54,32 €-29%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A259254

Apramo OSTARA FIX Steel grey
Apramo® OSTARA™ FIX, autostoeltje groep II / III, met ISOFIX adapter

Groep: II / III
Leeftijd: 3 tot ca. 12 jaar
Gewicht: 15 - 36 kg


Het innovatieve, nieuwe Apramo® autostoeltje Ostara Fix met de ISOFIX adapter biedt meer stabiliteit en veiligheid bij het vervoeren van jouw kind in de auto. De Apramo autostoel is met zijn vele verstelmogelijkheden een veilige autostoel die met het kind meegroeit. Zo gaat het autostoeltje jarenlang mee en daarnaast staat veiligheid voorop. Ademende, allergeenvrije en duurzame bekleding en voering complimenteren de geraffineerde details. Mesh-inzetstukken in de stof zorgen voor een aangename luchtcirculatie en laten jouw kind comfortabel reizen. Eenvoudige installatie en gebruik is met dit autostoeltje gegarandeerd.

Kinderen zitten veiliger wanneer het autostoeltje op de achterbank wordt gemonteerd. Op de voorstoelen wordt montage niet aanbevolen. Gebruik de autostoel niet op de passagiersstoel als de auto is uitgerust met een geactiveerde airbag. Het kinderautostoeltje mag alleen worden gebruikt in voertuigen met een geïntegreerde 3-punts veiligheidsgordel.

Productdetails:
 • Groep II / III voor kinderen van 15 tot 36 kg (3 tot 12 jaar)
 • ISOFIX Connect Systeem voor nog meer stabiliteit en veiligheid.
 • Eenvoudige montage en gebruik
 • Ultra Side Impact Protection (SSIP)
 • 7-voudig in hoogte verstelbare ergonomische hoofdsteun
 • Mesh-inzetstukken zorgen voor een aangename luchtcirculatie
 • Eenvoudig afneembaar en wasbare bekleding
 • Geïntegreerde gordelvoering

Technische details:
 • Afmetingen (L/B/H): 47 x 48 x 72 cm
 • Gewicht: 5,5 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Apramo

Apramo® – We start with safety

Een glimlach, een kus, een knuffel - van die kostbare momenten moet je genieten. Tijdens een reis met de auto ondersteunt Apramo® ouders en kinderen hierbij. Apramo® is opgericht in het Verenigd Koninkrijk. De Britse fabrikant produceert een assortiment babyproducten die zowel technische expertise als de hoogste veiligheidsnormen combineren met een Brits geïnspireerd ontwerp. Zo wordt een assortiment gecreëerd dat perfect is voor trendbewuste en veiligheidsbewuste jonge gezinnen. Met ruim 10 jaar ervaring beleven jij en je kind veilige en ontspannen ritjes met Apramo®.

Apramo® ALL Stage™ - het All in ONE autostoeltje van de nieuwe generatie

De Apramo® All Stage autostoel groep 0+/I/II/III is ECE R44/04 getest en uitgerust met ISOFIX-adapter inclusief Top Tether. Met de extra ondersteuning van het Apramo® Dual Tether™ systeem kan het autostoeltje niet vooruit schuiven bij een frontale botsing wat extra veiligheid biedt. De autostoel All Stage van Apramo® is ontworpen voor baby's en kinderen vanaf de geboorte tot 36 kg en tot de leeftijd van ongeveer 12 jaar. Bovendien is de autostoel als reboarder tot een gewicht van 18 kg. Voorwaarts gericht kan de autostoel tot een gewicht van 36 kg gebruikt worden. Een 360° flexibele draaibaar stoeltje garandeert comfortabel in- en uitstappen. Een waarschuwingssignaal klinkt bij het openen van de gordel. Dit zorgt voor extra bescherming indien de gordel onbedoeld door het kind wordt geopend. Het Apramo® autostoeltje ALL STAGE™ voldoet alle eisen die ouders stellen om hun kind veilig in de auto te vervoeren! Comfortabel rijden in een veilige autostoel!

Verdere highlights uit het autostoel assortiment van Apramo®…

... zijn de Apramo® EROS™ en de Apramo® OSTARA™ FIX. Het autostoeltje Apramo® EROS™ is geschikt voor kinderen van 9 tot 36 kg en 9 maanden tot 12 jaar. De groep I/II/III autostoel is uitgerust met ISOFIX-adapter en Top Tether. De Apramo® EROS™ is volgens de ECE R44-04 norm ontworpen wordt getest. Dankzij de veelzijdige installatie- en instellingsmogelijkheden kan de Apramo® EROS™ eenvoudig met jouw kind meegroeien. Naast de Apramo® Eros heeft Apramo® ook de Apramo® Ostara™ FIX in het assortiment. Met de ISOFIX-adapter, die voor extra stabiliteit zorgt, is het autostoeltje geschikt voor groep II/III. De Apramo® Ostara™ FIX is ECE R44/04 getest. De ergonomische hoofdsteun is in hoogte verstelbaar. De autostoelen van Apramo® zijn ontworpen met de beste stoffen die op de markt verkrijgbaar zijn, ademend en zonder vervuiling. Jouw kind is goed beschermd en ervaart een aangename en constante luchtcirculatie in het autostoeltje.

Onze bestsellers

Apramo OSTARA FIX Steel grey
Adviesprijs 184,99 €
130,67 €
Top merken