Aqua beads  Magische Eenhoorn Set
Prijs
19,99 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A251309

Aqua beads Magische Eenhoorn Set
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Aqua beads "Magic Unicorn" ambachtelijke set is precies het juiste ding voor grote eenhoorn fans. Met meer dan 2.000 kleurrijke handwerkparels, negen kleurrijke eenhoorns in verschillende maten en een regenboog kunnen worden gemaakt. Plaats de kralen eenvoudigweg op de plaat, besproei met water en de creatie is klaar. Helemaal geen strijken. Aqua beads alleen combineren door te spuiten met water. In de twee grote eenhoorn creaties worden verbindingen verwerkt in de twee grote eenhoorn creaties. Dit kan gebruikt worden om de staart, vleugels en kop van de twee mythische wezens te bewegen. De set bevat ook een stand waarmee de creaties super in de kinderkamers kunnen worden gedecoreerd.

Op de speelmat duiken kleine eenhoorn-fans in de fanta wereld van de magie en spelen met hun creaties aan de oever van een magisch meer of in het mysterieuze bos. De Aqua beads De "Betoverende Eenhoorn"-knutselset bevat 2.000 kleurrijke knutselkralen, knutselbord, spuitbus, een speellandschap, gewrichten om de eenhoorns te verplaatsen en motiefpatronen voor zoete creaties. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Details:
  • Inhoud: 2.000 kleurrijke ambachtelijke kralen, knutselplaat, sproeier, een spellandschap, gewrichten om de eenhoorns te verplaatsen, en motiefpatronen voor zoete creaties.
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
achting
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Onze bestsellers

Aqua beads Magische Eenhoorn Set
19,99 €
Top merken