Aquabeads Disney prinsessen kroon
-20%

Aquabeads Disney prinsessen kroon


Adviesprijs
24,99 €
Prijs
19,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
5,04 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A334624

EAN: 5054131319017

Aquabeads Disney prinsessen kroon
Deze tekst is automatisch vertaald.
Aquabeads - de Original sinds 2004!
Prinsessendromen komen uit met de Aquabeads Disney Princesses Crown knutselset. Want je kunt een prachtige glinsterende kroon versieren met de kleurrijke knutselkralen en de prinsessen Belle, Jasmin en Rapunzel maken. De kleurrijke Aquabeads worden met behulp van het motiefsjabloon op de knutselplaat gelegd en met water besprenkeld. De kralen zullen op magische wijze samenkomen. Als alle onderdelen droog en klaar zijn, worden ze aan de kroon bevestigd. En de elegante prinsessenkroon is al prachtig versierd met Aquabeads .

Product details:
  • Afmetingen van de verpakking (lengte x breedte x hoogte): 27 x 4,5 x 24 cm.
  • Inhoud: 870 kleurrijke knutselkralen, een kroon om te versieren, een knutselplaatje, een spuitbus, sjablonen voor motieven en sjablonen voor bonusmotieven
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
Attentie
Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
10,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

Aquabeads Disney prinsessen kroon
Aquabeads Disney prinsessen kroon
Adviesprijs 24,99 €
19,95 €