AVENT/PHILIPS Tepelbeschermers Standaard 2 stuks

AVENT/PHILIPS Tepelbeschermers Standaard 2 stuks


9,99 €
Prijs
7,03 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Bespaar nu
2,96 € (30%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A009785

AVENT/PHILIPS Tepelbeschermers Standaard 2 stuks
AVENT Tepelbeschermers StandaardHelpen je erbij langer borstvoeding te geven

De tepelbeschermers zijn gemaakt van ultradunne, zachte, geurloze en smaakloze siliconen waarmee je ook bij gevoelige tepels of tepelkloven borstvoeding kunt geven. Ze zijn zo gevormd dat je baby nog steeds je huid kan voelen en ruiken en tijdens het drinken je melkafgifte stimuleren. Ook hoeft je kindje niet opnieuw aan de borst te wennen als je tepels eenmaal genezen zijn.
Inhoud: 2 stuks

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Avent

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - AVENT/PHILIPS Tepelbeschermers Standaard 2 stuks
Gemiddelde klantenbeoordeling: 22 Beoordelingen
 
13
 
6
 
3
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
AVENT/PHILIPS Tepelbeschermers Standaard 2 stuks
9,99 €
7,03 €
Top merken