AXKID Anti-zweetkussentje van AreoMoov Grey
pinkorblue adviseert
Adviesprijs
49,90 €
Prijs
47,41 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A314995

EAN: 5413421814456

AXKID Anti-zweetkussentje van AreoMoov Grey
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het AXKID AeroMoov anti-zweetkussen vermindert het risico op oververhitting
Het kompres helpt zweterig haar en een natte rug te voorkomen. Rij veilig en comfortabel met de nieuwe zadelhoes. Het AeroMoov-kussen van AXKID helpt uw kind om een geschikte lichaamstemperatuur te behouden, zelfs op warme zomerdagen.

Geen oververhitting
Het kussentje is speciaal ontworpen design om te voorkomen dat uw kind oververhit raakt in het autostoeltje. De 3D-honingraatstructuur in het kussen zorgt voor een luchtlaag tussen het kind en het autostoeltje. Dit zorgt voor luchtcirculatie rond de rug, het hoofd en de dijen van het kind. De 3D-structuur wordt niet samengedrukt tijdens het gebruik, waardoor een constante luchtcirculatie voor uw kind wordt gegarandeerd.

Oververhitting en hittedood in de auto is een probleem dat vaker voorkomt dan u denkt, vooral op warme zomerdagen. De AXKID AeroMoov zadelhoes kan u helpen oververhitting te voorkomen dankzij de speciale 3D-technologie die de lucht laat circuleren. Dit betekent dat reizen bij warm weer met de stoelhoes comfortabeler en aangenamer zal zijn voor uw kind.

Dankzij de samenwerking met AeroMoov, de toonaangevende fabrikant op het gebied van luchtcirculatieproducten, en AXKID als expert op het gebied van Re board , kunt u een hoge standaard van comfort en kwaliteit verwachten. Het AXKID AeroMoov-kussen is exclusief ontwikkeld voor AXKID -producten en past daarom perfect op alle AXKID Re board 's. Door de stoelbekleding in twee delen te splitsen, kan de automatische hoofdsteun nog steeds comfortabel worden gebruikt en versteld wanneer u uw kind in het kinderzitje zet.

De AXKID AeroMoov zadelhoes bestaat uit twee delen. Eén deel is voor het eigenlijke kinderzitje en het zitgedeelte. Het tweede deel is bevestigd aan de hoofdsteun. Deze verdeling geeft het pad de flexibiliteit om het te gebruiken in alle AXKID Re board ern. Dit betekent dat hij op de volgende stoelen past: AXKID ONE, AXKID Minikid 1, AXKID Minikid 2, AXKID Modukid Seat, AXKID Move, AXKID Rekid, AXKID Wolmax. De bekleding van het zitje van AXKID is gemaakt van biologisch katoen en maakt het zitten in het zitje heel zacht en comfortabel voor uw kind. De onderlegger is ook erg handig voor ouders, want hij is heel gemakkelijk te wassen in de wasmachine op 40°C en droogt snel. De bekleding van de zitting is gecertificeerd volgens OekoTex 100 klasse 1. Dit betekent dat het kompres volledig vrij is van schadelijke stoffen die schadelijk kunnen zijn voor uw kind. Safety first - altijd!

Product Details:
  • Unieke 3D-technologie om warmteontwikkeling te verminderen en lucht te laten circuleren.
  • Absorbeert vocht en zweet
  • Gesplitst in 2 delen voor gebruik met automatische hoofdsteun
  • Zacht, comfortabel en machinewasbaar
  • Geschikt voor alle Re board er van AXKID
  • Gemaakt van biologisch katoen en recyclebaar

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

AXKID

AXKID - “Veiligheid is onze passie”

De missie van het zweedse merk Axkid is om de veiligste autostoel ter de wereld te maken. Auto's worden steeds veiliger wat ook de eisen van een goed en veilig autostoeltje verhoogt. Een voortdurende ontwikkeling van veilige autostoeltjes is daarom erg belangrijk. Precies daarin ligt de passie van Axkid. Ze volgen de Scandinavische richtlijnen waarbij naar achteren gerichte autostoelen het veiligst zijn. In 2011 bracht het zweedse merk de eerste reboarder op de markt. Axkid is nu de nummer een leverancier van autostoeltjes in Zweden en levert ook aan de Europese markt. Ontdek alle reboard autostoeltjes in onze shop! In de afgelopen jaren heeft Axkid veel informatie, kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om het achterwaarts vervoeren van je kindje. Bij de axkid autostoelen maakt het zweedse merk gebruik van de nieuwste productietechnieken. Daarnaast voldoen alle autostoeltjes aan de richtlijnen van de UN-ECE R44 norm. Bekijk nu alle autostoelen en accessoires van Axkid waaronder de Axkid Minikid en Axkid Rekid.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: AXKID Anti-zweetkussentje van AreoMoov Grey
5
7 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 6
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

AXKID Anti-zweetkussentje van AreoMoov Grey
AXKID Anti-zweetkussentje van AreoMoov Grey
Adviesprijs 49,90 €
47,41 €