Vandaag: BLACK DEALS💸
Vandaag: BLACK DEALS💸
Nu toeslaan!
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
AXKID Autostoel Minikid 2.0 Roze

Prijs
399,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-6 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A241894

EAN: 7350057582404

AXKID Autostoel Minikid 2.0 Roze
De nieuwe MiniKid 2.0 is van 0-25 kg (tot ca. 125 cm; 6 jaar) toegelaten en heeft van meerdere onafhankelijke instituten goede beoordelingen ontvangen. Hij wordt achterwaarts gericht met de 3-puntsgordel in de auto ingebouwd.

Bij een achterwaartse montage wordt het kind bij een frontale botsing beter beschermd. Een kind heeft een 80% kleiner risico om verwondingen op te lopen en reduceert het risico op dodelijke verwondingen bij ongevallen met 90-95%.

De MiniKid is uitgerust met het innovatieve side protection systeem ASIP (Axkids Side Impact Protection). Deze is ontwikkeld in samenwerking met erkende instituten en biedt jouw kindje de bestmogelijke bescherming bij een botsing van opzij. ASIP moet aan de kant van de deur worden gebruikt. Bij gebruik van de autostoel in het midden, is de ASIP niet nodig.

De voetensteun is verder ontwikkeld en kan met slechts 1 knop verlengd worden, die vanaf de zijkant toegankelijk is. Ook zijn de gordelklemmen vernieuwd, die nu ook dunnere gordels op zijn plek houden.

De bekleding is verbeterd, zodat het aanbrengen en afnemen gemakkelijker is gemaakt. Zo kan de bekleding eenvoudig worden gewassen. De hoofdsteun heeft bredere voering en is daarom comfortabeler, voor een optimaal comfort voor jouw kindje als het slaapt.

De unieke kenmerken van de hoofdsteun met rem en de 5-puntsgordel, welke zich bij het trekken aan de gordel automatisch aan de lengte en grootte van het kindje aanpast, blijven bestaan.

De automatisch instelbare gordel maakt het installeren van de autostoel eenvoudiger. Het verstelbare standbeen aan de voorkant van het zitje maakt het mogelijk, afhankelijk van de leeftijd en de grootte van het kindje, vijf verschillende posities te gebruiken. Is meer neiging nodig, is de onderleg-keg een goede uitbreiding.

De Axkid Minikid wordt altijd met een zwarte zitverkleiner geleverd, om de kleinsten beter te ondersteunen. Axkid Minikid 0-25 kg, vervangt niet de autostoel groep 0! We zouden aanbevelen aan het begin altijd een autostoel groep 0 te gebruiken, omdat deze het beste geschikt zijn voor pasgeborene. Als het kindje uit die stoel gegroeid is, is de Axkid Minikid een goede keuze, omdat het kindje nog een lange tijd achterwaarts vervoerd zou moeten worden.

De vijfpuntsgordel en innovatieve hoofdsteun passen zich automisch aan bij het vasttrekken van de gordel. Unieke, automatische spangordels zorgen voor een stabiele montage, door eenvoudig bewegen van de stoel. Diepe zijwangen en side protection zorgen voor bijzonder veel comfort en bescherming. Extra lange steunpoot maakt het mogelijk, dat hij ook in voertuigen met hoge zitbanken kan worden ingebouwd.

Overige productspecificaties:
 • Meegeleverd: Minikid 2.0 en Axkid spangordels en zitverkleiner
 • Toegelaten vanaf 0 kg
 • Gordel en hoofdsteun zijn verstelbaar
 • Alternatief: Zeven vast fixeerbare posities aan de hoofdsteun Schoudervoering/bekleding met drukknopen en ritssluiting om eenvoudig te verwijderen
 • Montage uitsluitend tegen te rijrichting in
 • Bevestiging met driepuntsgordel
 • Bekleding in de machine wasbaar op 30 º.
 • Kan in 5 verschillende zit- en ligposities versteld worden
 • Grote en comfortabele zitting
Tip: Installeer de autostoel nooit op een plaats in de auto waar de airbag geactiveerd is.

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

AXKID

AXKID - “Veiligheid is onze passie”

De missie van het zweedse merk Axkid is om de veiligste autostoel ter de wereld te maken. Auto's worden steeds veiliger wat ook de eisen van een goed en veilig autostoeltje verhoogt. Een voortdurende ontwikkeling van veilige autostoeltjes is daarom erg belangrijk. Precies daarin ligt de passie van Axkid. Ze volgen de Scandinavische richtlijnen waarbij naar achteren gerichte autostoelen het veiligst zijn. In 2011 bracht het zweedse merk de eerste reboarder op de markt. Axkid is nu de nummer een leverancier van autostoeltjes in Zweden en levert ook aan de Europese markt. Ontdek alle reboard autostoeltjes in onze shop! In de afgelopen jaren heeft Axkid veel informatie, kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om het achterwaarts vervoeren van je kindje. Bij de axkid autostoelen maakt het zweedse merk gebruik van de nieuwste productietechnieken. Daarnaast voldoen alle autostoeltjes aan de richtlijnen van de UN-ECE R44 norm. Bekijk nu alle autostoelen en accessoires van Axkid waaronder de Axkid Minikid en Axkid Rekid.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - AXKID Autostoel Minikid 2.0 Roze
Gemiddelde klantbeoordeling:
44 Beoordelingen
 
35
 
7
 
1
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

AXKID Autostoel Minikid 2.0 Roze
399,00 €