Vandaag: tot €40 extra korting!
Vandaag: tot €40 extra korting!
kortingscode kiezen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Baby Dan Box Comfort Large, beuken wit gelakt

Baby Dan Box Comfort Large, beuken wit gelakt


  • Baby Dan Box Comfort Large, beuken natuur gelakt
  • Baby Dan Box Comfort Medium, beuken wit gelakt
  • Baby Dan Box Comfort Medium, beuken

Adviesprijs
140,00 €
Prijs
127,65 €
Gratis levering
Bespaar nu
12,35 € (9%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A245262

Baby Dan Box Comfort Large, beuken wit gelakt
De Baby Dan box Comfort is uitgerust met vier vast te stellen tapijtwielen. Door de aangenaam lichte constructie kan de box gemakkelijk verplaatst worden. De box is in drie hoogte verstelbaar. Eerst ligt de bodem op zijn hoogste stand en de kleine voelt zich veilig en geborgen in zijn eigen rijk. Later kan de bodem verder en verder naar beneden versteld worden: Nu helpen de spijlen de kleine als hij probeert te staan en te lopen. Nadat jouw kind de eerste stappen met succes heeft gezet kan het hekje worden gedemonteerd om ruimte te besparen.

Verdere productspecificaties:
  • Aanbevolen leeftijd: 0 - 24 maanden
  • Afmetingen buitenkant: 99 x 99 cm
  • Hoogte: 73 cm
  • Inclusief tapijtwieltjes
  • Bodem 3-voudig verstelbaar
Materiaal: - Box: Beuken, natuur gelakt. Voldoet aan de nieuwste veiligheidsnorm.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Baby Dan

Baby Dan – Kwaliteit en veiligheid

Het Deense merk Baby Dan staat bekend om de kwalitatieve producten, hoge veiligheid en daarnaast liefde voor het milieu. Op het gebied van veiligheid heeft Baby Dan met verschillende producten internationale prijzen en onderscheidingen voor een design en innovatie gewonnen. Baby Dan werd in 1947 opgericht door de familie Andersen. Baby Dan heeft een uitgebreid assortiment van kinderveiligheidproducten waaronder hoogwaardige deur- en traphekjes.

De roeping van Baby Dan

Toen in 1968 het eerste traphekje van Baby Dan werd ontwikkeld, was dat het begin van een lange roeping van Baby Dan om er voor te kunnen zorgen dat kindjes veilig kunnen wonen en spelen. Vanaf dat moment was het de roeping van Baby Dan om bij te dragen aan een veilige leefomgeving voor vele families wereldwijd. Dankzij de producten van Baby Dan kunnen zowel de ouders als ook de kindjes zich thuis veilig voelen. Baby Dan heeft een ISO-certificering, die zich constant focust op minimalisering van ongelukken, energieverbruik en telkens de milieubelasting probeert te verminderen. Om dit te kunnen waarborgen evalueren ze regelmatig alle producten, materialen en processen. Baby Dan is lid van de Global Safety Cooperation en heeft een vaste plek in het Europeese commitee die verantwoordelijk is voor het vastleggen van de veiligheidstandaard. De producten van dit Deense bedrijf voldoen regelmatig niet alleen aan de Europese Veiligheidsnormen, in vele gevallen overtreffen vele producten deze veiligheidsnormen. Dit betekent voor Baby Dan dat ze streng en realistich testen, om kinderen zoveel mogelijk voor eventuele gevaren te beschermen. Bovendien wordt hier rekening gehouden met dagelijks gebruik en slijtagesporen door families met kleine kinderen.

Van traphekjes, veiligheidsproducten tot aan meubels en textiel voor thuis

Het aktuele productassortiment bevat onder andere: kinderwagens, kinderstoelen, autostoelen en diverse accessoires als zonneschermen, luiertassen, voetenzakken en buggyboards. Naast de normale kinderwagens heeft ABC Design ook nog ruime keuze uit duo en tweelingwagens. Zo is er voor elke (aanstaande) ouder ruime keuze uit het assortiment van ABC Design. De kinderwagens en autostoelen zijn verkrijgbaar in trendy designs. Bovendien heeft elke nieuwe collectie van ABC Design een ‘Limited Edition’, de designs hiervan zijn extra bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan lederhandgrepen of een zilverkleurig frame. De ABC Design Zoom duowagen heeft al enkele prijzen gewonnen. Ontdek al onze ABC Design producten hier.
Baby Dan Box Comfort Large, beuken wit gelakt
Adviesprijs 140,00 €
127,65 €
Top merken