Baby Dan Danamic Indicator Hekje wit

Baby Dan Danamic Indicator Hekje wit


Adviesprijs
59,20 €
Prijs
47,41 €
Gratis levering
Bespaar nu
11,79 € (20%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A142857

Baby Dan Danamic Indicator Hekje wit
Baby Dan Danamic met drukbevestiging biedt optimale zekerheid tussen deuren, openingen en bij trappen.

Productdetails:
  • Het hekje bestaat uit: 1 deur-element (basishekje)
  • De verlenging (apart verkrijgbaar) wordt snel en makkelijk aan het hekje bevestigd
  • Het hekje is links- of rechtsopenend monteerbaar
  • Het hekje laat zich met één hand openen en heeft een vergrendelmechanisme met dubbele beveiliging. Laat zich altijd in de looprichting openen
  • Het hekje is in een handomdraai gemonteerd. Het Danamic hekje wordt met een drukbevestiging tussen wanden of in deuropeningen geklemd. Boren en schroeven is niet nodig

Het deurhekje is geschikt voor een breedte tussen de 79,5 - 87 cm. De precieze, individuele breedte wordt door middel van de schroeven ingesteld. Een geïntegreerde indicator laat zien wanneer het hekje correct gemonteerd is. Kan als afsluit-hekje bij deuren of trappen worden gebruikt.
Geproduceerd in Denemarken.

• Hoogte indien gemonteerd: 73 cm
• Hekje van metaal.
• Kleur: Wit.
• Geschikt voor kinderen tot 24 maanden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Baby Dan

Baby Dan – Kwaliteit en veiligheid

Het Deense merk Baby Dan staat bekend om de kwalitatieve producten, hoge veiligheid en daarnaast liefde voor het milieu. Op het gebied van veiligheid heeft Baby Dan met verschillende producten internationale prijzen en onderscheidingen voor een design en innovatie gewonnen. Baby Dan werd in 1947 opgericht door de familie Andersen. Baby Dan heeft een uitgebreid assortiment van kinderveiligheidproducten waaronder hoogwaardige deur- en traphekjes.

De roeping van Baby Dan

Toen in 1968 het eerste traphekje van Baby Dan werd ontwikkeld, was dat het begin van een lange roeping van Baby Dan om er voor te kunnen zorgen dat kindjes veilig kunnen wonen en spelen. Vanaf dat moment was het de roeping van Baby Dan om bij te dragen aan een veilige leefomgeving voor vele families wereldwijd. Dankzij de producten van Baby Dan kunnen zowel de ouders als ook de kindjes zich thuis veilig voelen. Baby Dan heeft een ISO-certificering, die zich constant focust op minimalisering van ongelukken, energieverbruik en telkens de milieubelasting probeert te verminderen. Om dit te kunnen waarborgen evalueren ze regelmatig alle producten, materialen en processen. Baby Dan is lid van de Global Safety Cooperation en heeft een vaste plek in het Europeese commitee die verantwoordelijk is voor het vastleggen van de veiligheidstandaard. De producten van dit Deense bedrijf voldoen regelmatig niet alleen aan de Europese Veiligheidsnormen, in vele gevallen overtreffen vele producten deze veiligheidsnormen. Dit betekent voor Baby Dan dat ze streng en realistich testen, om kinderen zoveel mogelijk voor eventuele gevaren te beschermen. Bovendien wordt hier rekening gehouden met dagelijks gebruik en slijtagesporen door families met kleine kinderen.

Van traphekjes, veiligheidsproducten tot aan meubels en textiel voor thuis

Het aktuele productassortiment bevat onder andere: kinderwagens, kinderstoelen, autostoelen en diverse accessoires als zonneschermen, luiertassen, voetenzakken en buggyboards. Naast de normale kinderwagens heeft ABC Design ook nog ruime keuze uit duo en tweelingwagens. Zo is er voor elke (aanstaande) ouder ruime keuze uit het assortiment van ABC Design. De kinderwagens en autostoelen zijn verkrijgbaar in trendy designs. Bovendien heeft elke nieuwe collectie van ABC Design een ‘Limited Edition’, de designs hiervan zijn extra bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan lederhandgrepen of een zilverkleurig frame. De ABC Design Zoom duowagen heeft al enkele prijzen gewonnen. Ontdek al onze ABC Design producten hier.
Baby Dan Danamic Indicator Hekje wit
Adviesprijs 59,20 €
47,41 €
Top merken