12% in de app | 10% in de shop
12% in de app | 10% in de shop
Alleen vandaag:
KINDERKAMER Actie
24
Uren
00
Min.
00
Sec.
i
Baby Einstein door Hape Magician Touch Console

Baby Einstein door Hape Magician Touch Console


Prijs
47,72 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 4-7 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A296355

EAN: 6943478030299

Baby Einstein door Hape Magician Touch Console
Deze tekst is automatisch vertaald.
Er staan geen scheve noten op de Magic Touch Key board , want dankzij de Magic Melodiefunctie klinkt elke poging om te spelen harmonieus. Met behulp van de verlichting kunnen kleine muzikanten nog beter en sneller kennismaken met het spelen van de piano. Vooral kleine pianobeginners zijn blij met het gevoel van prestatie op de Touch Key board .

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 67,6 x 19,8 x 5,8 cm
  • Batterijen: 3xAA (batterijen inbegrepen)
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Onze bestsellers

Baby Einstein door Hape Magician Touch Console
47,72 €