BABYBJÖRN Kinderlepel en vork twee stuks vanaf 4 maanden pastelgeel

BABYBJÖRN Kinderlepel en vork twee stuks vanaf 4 maanden pastelgeel


 • BABYBJÖRN Kinderlepel en vork twee stuks vanaf 4 maanden pastelroze
 • BABYBJÖRN Kinderlepel en vork twee stuks vanaf 4 maanden pastelgroen
 • BABYBJÖRN Kinderlepel en vork twee stuks vanaf 4 maanden pastelblauw

Prijs
16,90 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A268967

BABYBJÖRN Kinderlepel en vork twee stuks vanaf 4 maanden pastelgeel
Kinderlepel en vork, perfect voor kleine kinderhanden

Veel kinderen vinden het spannend om net als hun ouders met bestek te eten. BABYBJÖRN babybestek heeft korte, brede handvaten die perfect zijn voor kleine handen. Ze kunnen op de rand van het bord liggen zonder in het bord te glijden en de ring aan de onderkant van het handvat voorkomt dat de hand van je kind te ver naar beneden glijdt. Het bestek heeft korte, brede handgrepen die gemakkelijk vast te pakken zijn met de kleine hand. De vorm van de kinderlepel en vork maakt het gemakkelijk om voedsel op te pakken van het bord of de mok. Het ontwerp zorgt ervoor dat het voedsel in de mond terecht komt en niet ernaast. De vorm van de kinderlepel en vork maakt het gemakkelijk om voedsel op te pakken van het bord of kommetje. Het ontwerp zorgt ervoor dat het voedsel in de mond terecht komt en niet ernaast. Het door BABYBJÖRN gebruikte plastic is natuurlijk voedselveilig.

Productdetails:
 • Korte, brede handgreep voor kleine handen
 • Kan op de rand van de bord blijven liggen zonder in het bord te glijden
 • De vorm maakt het makkelijker om zelfstandig te eten
 • Past perfect bij het BABYBJÖRN kinderbord en de kinderbeker
 • BPA-vrij plastic uit Zweden
Technische details:
 • Materiaal: Polypropyleen (PP) / Thermoplastische elastomeren (TPE)
 • Afmetingen: (Lengte x breedte x hoogte) 12 x 3,5 x 2 cm
 • Gewicht: 20 gram
Getest op veiligheid

Alle BABYBJÖRN keukenproducten voldoen aan de geldende kunststofveiligheidsvoorschriften in Europa en de VS. Dit betekent dat het kunststof voortdurend wordt onderworpen aan strenge tests op Bishenol A (BPA) en andere stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid en dat het volgens de levensmiddelenwetgeving onschadelijk is.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Babybjörn

BabyBjörn - blije baby's, blije ouders

BabyBjörn is een Zweedse familiebedrijf dat in 1961 werd opgericht door Björn Jakobson. Het bedrijfsconcept van toen is nog altijd hetzelfde: het vereenvoudigen van het dagelijks leven voor gezinnen met kleine kinderen door het ontwikkelen van veilige en innovatieve producten van de hoogste kwaliteit voor kinderen tot drie jaar. BabyBjörn is verkrijgbaar in meer dan 50 landen. Het assortiment bestaat uit: draagzakken, wipstoeltjes, reisbedjes, wiegjes, potjes, kinderstoelen en keukenproducten. Met als visie producten die heel goed werken en lang meegaan. Veiligheid, kwaliteit en stijl zijn kernwaarden, aan ieder product wordt veel zorg en aandacht besteed. Ontdek onze BabyBjörn producten hier!


Onze bestsellers

BABYBJÖRN Kinderlepel en vork twee stuks vanaf 4 maanden pastelgeel
16,90 €
Top merken