Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

babyGO Bedhekje Bed Guard Anthracite Melange 150 cm
Momenteel uitverkocht

babyGO Bedhekje Bed Guard Anthracite Melange 150 cm


  • babyGO Bedhekje Bed Guard Beige Melange 150 cm

Prijs
39,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A259188

babyGO Bedhekje Bed Guard Anthracite Melange 150 cm
Of het nu thuis is, op reis of voor gastkinderen - met de Bed Guard slapen de kleintjes altijd veilig en beschermd, om ervoor te zorgen dat de kleintjes niet uit bed vallen terwijl ze slapen!

In een paar eenvoudige stappen gemonteerd, biedt het bedhekje een betrouwbare bescherming tegen vallen. Het bedhekje is een betrouwbare hulp, vooral wanneer de wieg niet bij de hand is. Schroeven is niet nodig. Door de anti-slip houders kan het rooster snel en eenvoudig aan het bed worden bevestigd: Dankzij het slimme vouwmechanisme kan het hek eenvoudig worden ingeklapt - om te gaan slapen, kan het in één beweging omhoog worden gebracht en beschermt het kind tegen het vallen uit het bed.

Verdere productinformatie:
  • Afmetingen: 150 x 45 cm
  • Geschikt voor matrasmaten: minimale lengte 200 cm / dikte tussen 9 en 24 cm
  • Aanbevolen leeftijd: 1,5 - 5 jaar

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Onze bestsellers

Top merken