BabyJem Inbakerdoek Roze
Prijs
23,70 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A277844

EAN: 8681049274304

BabyJem Inbakerdoek Roze
Baby's zijn veilig ingewikkeld in de comfortabele roze inbakerdoek van BabyJem en ervaren een vredige en rustgevende slaap.

Baby's worden vaak kort na het inslapen wakker omdat ze gestoord worden door de natuurlijke arm- en beenbewegingen. BabyJem's nauwsluitende inbakerdoek zorgt voor een veilig gevoel bij je baby. Baby's vinden het bijzonder gemakkelijk om te kalmeren als ze dit soort beperkingen voelen, omdat ze soortgelijke ervaringen hebben gehad in de baarmoeder. Op deze manier worden de storende bewegingen voorkomen en slaapt de baby gemakkelijker door.

Het doek is zeer eenvoudig te gebruiken en kan in drie eenvoudige stappen worden aangebracht. Het is dus altijd perfect aangepast aan het lichaam van de baby. Aan de voorkant zit een praktische klittenbandsluiting. Het is gemaakt van 100% katoen en is zacht voor de huid. Bij BabyJem gebruiken ze alleen hoogwaardige materialen die absoluut veilig zijn voor de gezondheid van de allerkleinsten.

Productdetails:
  • Rustige slaap door het gebruik van de beperking
  • Voorkomt vervelende arm- en beenbewegingen
  • Materiaal: 100 % katoen
  • Wasbaar op 30°C
  • Afmetingen: 14 x 26 x 2,5 cm

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: BabyJem Inbakerdoek Roze
4.5
6 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 4
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

BabyJem Inbakerdoek Roze
BabyJem Inbakerdoek Roze
23,70 €