Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

babymoov Borstvoedingset Twist Test Set wit / blauw
Momenteel uitverkocht

babymoov Borstvoedingset Twist Test Set wit / blauw


Prijs
6,99 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A255019

EAN: 3661276156753

babymoov Borstvoedingset Twist Test Set wit / blauw
Je wilt borstvoeding geven en dit prachtige moment ook voor je partner mogelijk maken? Je gaat weer aan het werk en wilt niet stoppen met borstvoeding? Je wilt je baby alleen het beste geven, maar je voelt je ongemakkelijk om borstvoeding te geven in het openbaar?

Dan is Twist™ de juiste oplossing voor u!

Met dit innovatieve concept kan je je moedermelk afkolven, opslaan en voeden vanuit één enkele opbergzak. Er hoeft niet meer te worden overgegoten, zodat 100% van het waardevolle vetgehalte van moedermelk behouden blijft. Dankzij de voorgesteriliseerde moedermelkzakken is er geen risico op verontreiniging. Bovendien kan Twist™ universeel worden gebruikt, aangezien het concept compatibel is met alle grote commercieel verkrijgbare merken op het gebied van borstkolven.

Hoe werkt dat? Je zult het hier stap voor stap leren!

1e stap: Borstmelk afkolven
Met Twist™ kan je gemakkelijk de moedermelk afkolven. Neem je borstkolf, kies de juiste Direct-Pump™ adapter, bevestig hem aan de borstkolf en schroef de Twist™ opbergzak vast. Nu ben je klaar om te gaan, je kunt nu beginnen met kolven! De Twist™ moedermelkzakken zijn voorgesteriliseerde wegwerpzakken om maximale hygiëne te garanderen. En de Direct-Pump™ adapters zijn compatibel met alle grote commerciële borstkolfmerken*.

2e stap: De melk bewaren
Na het afkolven is het niet nodig om de moedermelk over te brengen in een flesje of een andere verpakking. Sluit de Twist™ moedermelkzak met de lekvrije en 100% hermetische sluiting. Schrijf vervolgens de datum op het beschrijfbare oppervlak (tas & sluiting). Plaats vervolgens de moedermelkzakken in het meegeleverde opslagsysteem Keeper™ en bewaar ze in de koelkast of vriezer.

3e stap: Verwarmen & Voeden
Heeft je kind honger? Neem je Squeeze™ babyflesje en een Twist™ moedermelkzakje mee. Verwarm de moedermelkzak met een geschikte flessenwarmer zoals de Kozii™ moedermelkverwarmer (apart verkrijgbaar). Zodra de moedermelk is opgewarmd, duw je de Twist™ zak in de Squeeze™ babyfles en kies je een speen. De set bevat 3 Active-Latch™ spenen (langzaam, gemiddeld of snel). Deze spenen, speciaal ontworpen voor actieve zuigers, geven de vorm van de tepel perfect weer. Als je baby dit nog steeds niet leuk vindt, kun je ook gebruik maken van de grote, in de handel verkrijgbare merken spenen* via de meegeleverde Direct-Pump™ adapters. Je schroeft ze gewoon op de Squeeze™ babyfles.

Twist™ - speels eenvoudig pompen en alleen het beste voor je kind!

Inbegrepen:
 • 1 x 175 ml Twist™ Borstmelkzakje
 • 2 Direct-Pump™-adapter (compatibel met Medela en Avent* merken)
 • 1 natuurlijke Squeeze™ babyflessen
 • 1 Active-Latch™ speen ( met langzame, gemiddelde en snelle doorstroomsnelheid)
Lijst van compatibele borstkolven:
 • Medela®
 • Philips Avent™
 • Ardo™
 • Ameda®
 • Tommee Tippee®
 • Dorsion
 • Spectra®
 • Mamivac®
 • Difrax®
 • Little Martin's
 • Playtex®
 • Evenflo®
 • Pigeon
 • Mamajoo
 • The First Years™
 • LHygeia™ met de Hygeia™ smalle halsadapter
 • Lansinoh® Standaard Hals en Brede Hals
Lijst van compatibele spenen:
 • Medela®
 • Philips Avent™
 • Dr Browns®
 • Tommee Tippee®
 • MAM
 • Nuk® (niet met het assortiment van ''First Choice'' en ''Nature Sense'')

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Babymoov

Babymoov - Geniet van prachtige momenten zonder zorgen

Babymoov zorgt al meer dan 20 jaar voor aanstaande en kersverse ouders! Bent je in blije verwachting? Of ben je sinds kort ouder geworden? Van harte gefeliciteerd! Een mooi avontuur vol emoties gaat beginnen. Of je nu goed georganiseerd, instinctief, erg bezorgd bent of juist helemaal niet... Blijf jezelf: Babymoov is er om je bij dit nieuwe avontuur te begeleiden. De missie van Babymoov? Jou helpen om alle uitdagen die jij tegen gaat komen iets makkelijker te maken. Het geheim van Babymoov? Alle producten zijn speciaal ontwikkeld voor en geïnspireerd op ouders en kinderen.

Optimaal comfort van baby's

Zal ik mijn baby wel horen als hij of zij slaapt? Wat is een goed slaapritueel? En vanaf welke leeftijd slapen ze ‘s nachts goed door? Dit zijn enkele vragen die vele ouders zich stellen? Maar ontspan je, het gaat allemaal lukken! Vertrouw op jezelf, observeer en leer de behoeften en wensen van je kindje kennen. Bouw langzaamaan een slaapritueel op en je zult merken dat dit een moment wordt waar iedereen naar uitkijkt! En bovendien bent u niet alleen. Babymoov combineert 20 jaar deskundigheid en een samenwerking met een community van ouders om de beste producten te ontwikkelen. Zo kun jij even tot rust komen, terwijl je jouw baby nauwlettend in de gaten kunt houden. Audio of video babyfoon, laag vermogen, ver bereik, grote autonomie, touchscreen… kies de oplossing die bij jou past om goed op jouw kleintje te kunnen letten...

En, slaapt jullie baby ‘s nachts al door? Dat is ongetwijfeld de vraag die jonge ouders het vaakst horen. Geen paniek, iedere baby heeft zijn eigen ritme. Een advies? Neem de tijd jouw kleintje te observeren en te leren kennen en vertrouw vooral op jezelf! Je zult de oplossingen en jouw eigen rituelen vinden om dit te bereiken. Maar of jouw baby nu vanaf dag 6 of pas na 6 maanden doorslaapt, zijn nachtrust kan gemakkelijk verstoord worden door allerlei pijntjes: buikkrampjes, oprispingen, verstopt neusje... Is je dat al eens overkomen? Ontspan maar, het Cosy assortiment van Babymoov is er om jou te helpen! De op een goede nachtrust gerichte Cosy producten helpen je de meest voorkomende pijntjes waar jouw baby last van kan hebben te verlichten. Bij het ontwerp van de wieg- en slaapkussens is er gelet op het lichaam van een baby, advies van experts (kinderartsen, osteopaten...), de keuze van de materialen en een eenvoudig onderhoud.

Alles voor onderweg

Ga je een weekend weg, zit je graag een terrasje of maak je liever een uitstapje in de bergen? Wees gerust, dit alles is prima te combineren met het ouderschap! Blijf jezelf, gelukkige ouders hebben vrolijke kinderen! Handbagage en last minute reizen zijn dan misschien wel geen optie meer, maar met een minimum aan organisatie en de handige producten van Babymoov kun je overal naar toe met jouw baby! Een dagje naar het park, een weekend bij opa en oma of een uitstapje naar vrienden, je hoeft niets op te geven, want er is altijd een oplossing: lichtgewicht logeerbedjes, speeltenten met UV-bescherming, luiertassen in klein, middelgroot of groot formaat en nog veel meer.

Onze bestsellers