Badabulle Digital es bad thermometer
-11%

Badabulle Digital es bad thermometer


Adviesprijs
14,50 €
Prijs
12,90 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
1,60 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A327822

EAN: 3661276174276

Badabulle Digital es bad thermometer
Deze tekst is automatisch vertaald.
Is het badwater op de juiste temperatuur? Eén blik op het hoofd van de kleine octopus geeft de ouders zekerheid:
Want dat is waar het grote, gemakkelijk af te lezen Digital display van de thermometer de exacte watertemperatuur aangeeft.

Het meet ook de luchttemperatuur. Als het badwater te koud of te warm is, verschijnt er een waarschuwing op het zeer nauwkeurige Digital -display en stopt de thermometer automatisch, zodat uw brutale kleintje altijd veilig is.

Dankzij het zachte materiaal met de afgeronde hoeken kan uw kind de kleine octopus zonder aarzeling en zonder risico op verwondingen vasthouden. Weldra zal het het nieuwe favoriete speelkameraadje van uw baby zijn!

Ontdek ook de andere producten uit de Badabulle badcollectie, zodat u altijd goed uitgerust bent.

Waarom u en uw brutale das dol zullen zijn op de Digital e badthermometer:
  • Speels & leuk Design
  • Veilig: zacht materiaal en afgeronde hoeken
  • Waarschuwingsfunctie voor heet water met automatische uitschakeling
  • Meet de water- en omgevingstemperatuur
  • Lange levensduur van de batterij (ca. 2 jaar)

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

BADABULLE

De verzorging van jouw baby wordt kinderspel met Badabulle!​

Badabulle weet dat de komst van 1 (2, 3 of 4...) baby(‘s) het leven op z’n kop zet. Al 10 jaar maakt Badabulle producten die jouw dagelijks leven heel wat eenvoudiger maken!​ Daarvoor legt Badabulle zijn oor te luisteren bij gezinnen. Badabulle creëert de collecties van morgen samen met jou, de ouders, tijdens workshops! Dankzij deze samenwerking zijn de producten van Badabulle bijzonder handig, super ingenieus en 100% kleurrijk. ​ Uit de geheimen, zorgen en informatie die ouders met ons gedeeld hebben, blijkt dat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staat bij babyproducten. Of het nu de maaltijden zijn, het in bad gaan, of juist comfort en veiligheid betreft, alle producten van Badabulle hebben levenslange garantie. Badabulle heeft pit en durft te experimenteren met bonte kleuren. ​De belofte van Badabulle: wij willen jouw leven plezierig maken met betrouwbare en betaalbare producten!​

Onze bestsellers

Badabulle Digital es bad thermometer
Badabulle Digital es bad thermometer
Adviesprijs 14,50 €
12,90 €