BEABA Luchtbevochtiger wit vanaf de geboorte

BEABA Luchtbevochtiger wit vanaf de geboorte


Adviesprijs
79,99 €
Prijs
75,14 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A274829

EAN: 3384349203290

BEABA Luchtbevochtiger wit vanaf de geboorte
De ruimtebesparende en chique luchtbevochtiger Béaba maakt gebruik van ultrasone technologie om koude stoom te verspreiden (praktisch in de zomer: kan gebruikt worden om de lucht te koelen). Stil als hij is stoort hij je baby niet in zijn slaap. Intuïtief in gebruik, is het uitgerust met twee snelheden en biedt een lange looptijd die een lange nachtrust (~ 12u) biedt. De luchtbevochtiger heeft een eenvoudig te vullen waterreservoir met een inhoud van 800ml. Een lichtsignaal geeft aan wanneer de tank gevuld moet worden. Een lichtsignaal geeft aan wanneer de tank gevuld moet worden.

Wat is een "ultrasone" luchtbevochtiger?
Een ultrasone luchtbevochtiger gebruikt ultrasone technologie om een membraan te laten trillen dat watermoleculen afbreekt tot een fijne nevel. Een ventilator verspreidt deze mist vervolgens in de kamer.

Technische details:
 • Ultrasone technologie: Distributie van koude waterdamp:
 • Capaciteit stoomsterilisator: 800 ml
 • Geschikt voor kamers tussen 12 en 15 m²
 • Stil: minder dan 35 dB.
 • Instelbare functiesnelheid: 2 snelheden
 • Lichtsignaal voor het vullen van het waterreservoir
 • Automatische uitschakeling wanneer het waterreservoir leeg is
 • Tactiele bedieningsknoppen
 • Power: 220 - 240 V ~, 50/60 Hz, 22W
 • Gewicht: 870 gram
 • Afmetingen: Ligvlak reiswieg (lengte x breedte): 25 cm x 13 cm (diameter)
 • Materiaal: PP en ABS

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Beaba

Voor een slimme toekomst

Sinds de oprichting in 1989 begeleidt het Franse merk Beaba ouders op elk moment van de dag met slimme producten die gebruiksvriendelijk zijn en een vrolijk ontwerp hebben. Een van de sterke punten van Beaba is creativiteit. Het onderzoeks-, ontwikkelings- en ingenieursbureau van Beaba hebben hetzelfde hoofddoel: het leven van jonge ouders makkelijker maken. Dit geldt voor elk product en dankzij de eenvoudige en betrouwbare bediening kunnen alle producten probleemloos worden gebruikt, zelfs op stressvolle momenten.

De Babycook - een universele keukenhulp

Met de Babycook 4 in 1 keukenmachine heeft Beaba een betrouwbare machine voor alle ouders ontwikkeld die ondersteunt bij het bereiden van babyvoeding. De kom heeft een inhoud van 1.100 ml en biedt de mogelijkheid om meerdere porties voor te bereiden. De Babycook kan het voedsel in verschillende consistenties mengen, of het nu glad, gepureerd of in stukken is. Terwijl de Babycook het eten bereidt, kun jij je in alle rust tot jouw kind wenden, zonder de Babycook in de gaten te houden. Wanneer het stoomproces is voltooid geeft het apparaat een melding met licht- en geluidssignalen.

Onze bestsellers

BEABA Luchtbevochtiger wit vanaf de geboorte
Adviesprijs 79,99 €
75,14 €