bébé-jou® Opstapje Design: Wally Whale in blauw
Momenteel uitverkocht

bébé-jou® Opstapje Design: Wally Whale in blauw

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 20,00 €

8,01 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A230422

bébé-jou® Opstapje Design: Wally Whale in blauw
Het bébé-jou opstapje bevordert het leerproces van je kind om, in en rondom het huis, alles eenvoudiger binnen handbereik te krijgen. Immers, in het begin is alles wel erg hoog! Ideaal voor bij de wastafel of toilet. Gebruik alleen onder toezicht van een volwassenen! Op de boven- en onderkant van de opstap zit een antislip laag.

Productdetails:
  • Design: blauw
  • Motief: Wally Whale Wal
  • Leeftijd: Aanbevolen leeftijd: vanaf 1 jaar
  • Super handig!
  • Past perfect onder het wasbekken

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Bebe Jou

Bébé Jou - verzorgingsproducten voor een zacht babyhuidje

Bébé Jou biedt een ruime keuze uit mooie en trendy verzorgingsproducten. Om samen van de mooie tijd te kunnen genieten, worden de proudcten van Bebe Jou ontwikkeld met oog voor kwaliteit, veiligheid, functionaliteit en comfort voor kindjes en ouders. Van het dagelijkse badje tot aan zindelijkheidstraining, met de producten van Bébé Jou genieten jullie samen nog meer. Ontdek al onze Bébé Jou hier!