BERG Skelter Buzzy Police
Prijs
179,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A342414

EAN: 8715839086102

BERG Skelter Buzzy Police
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Buzzy-lijn is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. De Buzzy Beat z en Buzzy Police zijn uitgerust met een geweldige klankkast!

De BERG Buzzy staat stevig op de grond dankzij zijn 4 wielen. Vergeleken met driewielers heeft de Buzzy een uitstekende stabiliteit. Als je op een driewieler scherp of snel een bocht omgaat, kun je gemakkelijker omslaan en vallen. Omdat de go-kart 4 wielen heeft, ligt het kantelpunt veel verder weg en verder van het zwaartepunt. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om uit de skelter te vallen, zodat vele kilometers veilig kunnen worden afgelegd.

Deze go-kart kan vooruit en achteruit. De zitting is ook verstelbaar in drie stappen. In tegenstelling tot een driewieler, worden de Pedal e en het stuurwiel afzonderlijk bediend. Dit betekent dat de Pedal e niet bewegen tijdens het sturen en de voeten altijd netjes op de Pedal en blijven staan. Rijden en sturen hebben geen invloed op elkaar, wat het speelplezier enorm verhoogt.

Voor de Buzzy go-kart zijn EVA-banden de ideale vervanging voor de traditionele rubberen binnen- en buitenbanden. Dankzij de juiste samenstelling zijn EVA-banden even slijtvast als traditionele rubberbanden, maar ze kunnen nooit lucht verliezen.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 83 x 49 x 50 cm
  • Materiaal: staal
  • Gebruik van kindvriendelijke en hoogwaardige materialen
  • Voldoet aan de strengste veiligheidseisen
  • Leeftijd: vanaf 2 jaar
Attentie
Toezicht door volwassenen is vereist. Dit product mag niet op de openbare weg worden gebruikt. Maak geen scherpe bochten als u met hoge snelheid rijdt. De go-kart kan omslaan! Kijk uit voor loshangende kleding zoals sjaals en schoenveters. Deze kunnen verstrikt raken in bewegende delen, wat tot ongelukken kan leiden. Rijd nooit onder invloed van alcohol, drugs of medicijnen die een negatief effect kunnen hebben op het reactievermogen of het begrip.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
17,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: BERG Skelter Buzzy Police
5
11 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 11
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

BERG Skelter Buzzy Police
BERG Skelter Buzzy Police
179,00 €