Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

BIBS Slabbetje Overall vanaf 6 maanden Blush
-11%
Momenteel uitverkocht

Adviesprijs
17,95 €
Prijs
16,00 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
1,95 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A345889

EAN: 5713795204519

BIBS Slabbetje Overall vanaf 6 maanden Blush
Deze tekst is automatisch vertaald.
De slabbetjes zijn geïnspireerd op de klassieke baby-overall. en kunnen aan de voorkant worden geopend dankzij knopen, vandaar de naam NAme Overall slabbetje. Het heeft de klassieke BIBS Reto- Nordic -deisgn and- fabren on

Het materiaal van onze Oberall is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het comfortabel is voor kinderen en ook gemakkelijk schoon te maken. Het is uiterst duurzaam en bestand tegen olie, vet en voedingskleurstoffen.

Het slabbetje heeft aan de voorkant een praktisch zakje om restjes op te vangen en de kleertjes van uw baby zo goed mogelijk te beschermen. Zo kan er meer van het eten van uw baby in uw mond terechtkomen dan op de vloer. Bovendien is het slabbetje zo ontworpen dat het goed aansluit bij de anatomie van uw baby, zodat hij zijn armpjes vrij kan bewegen en toch comfortabel rond het buikje van uw baby zit.

De opening bevindt zich aan de voorkant van het slabbetje om te voorkomen dat haar of kleding aan het slabbetje blijft haken. Het slabbetje kan gemakkelijk in drie verschillende maten worden versteld om de kleintjes perfect te passen. De voorzak is zo ontworpen dat hij zacht genoeg is om tussen het kind en de tafel te worden gedrukt.

Het slabbetje is gemaakt van 100% veilig voedselveilig TPU, een milieuvriendelijk materiaal met de perfecte flexibiliteit. TPU heeft dezelfde goede eigenschappen als silicone, maar is beter voor het milieu omdat het milieuvriendelijker is om te ontwikkelen en gemakkelijker kan worden weggegooid/gerecycleerd dan silicone.

Product details:
  • Design : Blush
  • Vanaf 6 maanden
  • Gemaakt in Denemarken

Productmateriaal:
  • TPU is duurzaam, niet giftig, 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar.
  • 100% BPA en ftalaat vrij
  • 100% veilig, voedselveilig materiaal
  • 100% recycleerbaar

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: BIBS Slabbetje Overall vanaf 6 maanden Blush
5
15 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 13
 
4 Sterren
| 2
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers