bObles ® vis klein, blauw
Variant:
  • bObles ® vis klein, blauw
  • bObles ® Vis klein, roze
  • bObles ® vis klein, grijs

Prijs
50,50 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A303061

EAN: 5704531007693

bObles ® vis klein, blauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
bObles Fish Small is een van de meest veelzijdige tuimelmeubels, verkrijgbaar in twee maten. Individueel en samen bieden ze eindeloze mogelijkheden om de motoriek en het spel te ontwikkelen.

bObles Fish Small is de eerste stoel van uw baby als de kleine zijn broers en zussen en ouders begint te imiteren.
Sommige dingen zijn moeilijk vast te pakken, vooral voor kleine handen. Maar bObles Fish Small maakt het gemakkelijk. Het zachte materiaal is ideaal voor de eerste pogingen om jezelf op te trekken en het ronde dier over de vloer te duwen.

De strakke lijnen en Nordic Design maken het mooi als onderdeel van het decor in elke kamer, en het lichte EVA-schuim maakt het gemakkelijk voor kinderen om zich te verplaatsen.

bObles Vis heeft vele functies en is geweldig als opstapje op een hindernisbaan of als krukje als de kleine handen gewassen moeten worden of de tanden gepoetst moeten worden.maak van de toilettraining een leuk spel door zowel de grote als de kleine visjes als kleine stapjes te gebruiken zodat het kind gemakkelijk bij het toilet kan komen.

bObles Speelgoed is gemaakt van EVA-schuim en is getest op kinderen.
Het antislipoppervlak is zacht, gemakkelijk te reinigen met water en laat geen sporen achter op de vloer.

productdetails:
  • Diameter: Ø 30 cm
  • hoogte: 12 cm
  • Materiaal: EVA-schuim
  • Onderhoudsinstructies: reinigen met water
  • Leeftijd: Vanaf de geboorte
Let op:
bObles Speelgoed en gemotoriseerd meubilair worden met de hand gemaakt. Afwijkingen in kleur en grootte kunnen voorkomen.

Accessoires

Prijs
20,50 €
Prijs
46,80 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

bObles ® vis klein, blauw
bObles ® vis klein, blauw
50,50 €