BRIO® Clown 60ste verjaardag
Prijs
24,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A240728

BRIO® Clown 60ste verjaardag
Feestje!

De eeuwig jonge Brio clown wordt 60! Dit belangrijke jubieum wordt geëerd met een grappig design met rode stippen. Afgezien daarvan, blijft het hetzelfde spannende stapelspeelgoed, dat al generaties lang voor plezier zorgt.

Details:
 • Afmetingen: 7 x 7 x 24,2 cm
 • Leeftijd: Vanaf 12 maanden

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


  Merk

  Brio

  BRIO – Never Stop Playing

  Al sinds 1930 staat BRIO bekend om het hoogwaardige speelgoed. Het Zweedse merk is wereldwijd voornamelijk geliefd om de bekende treinbanen met vele accessoires. In de BRIO World vind je onder andere tunnels, locomotieven, politieagenten, brandweermannen en boeren – net als in het echte leven. BRIO gaat met de tijd mee; vandaag de dag kunnen kinderen de locomotieven met een afstandsbediening of zelfs pet smartphone besturen. Helemaal nieuw is het BRIO Smart Tech. De locomotief op deze baan reageert dankzij de ingebouwde chips met voorgeprogameerde handelingen en geluidjes, met als highlight de wasstraat voor de treinen van BRIO Smart Tech.

  BRIO – niet alleen een treinbaan

  Naast de bekende treinbaan ontwikkelt BRIO ook innovatieve baby- en kinderspeelgoed. Het assortiment bestaat onder andere uit fantasievolle rammelaars, trek- en duwspeelgoed tot aan muziekinstrumenten. De niewe lijn My Home Town biedt kinderen vanaf 18 maanden bijzonder vrolijk en leueke speelfiguren. BRIO legt bijzonder veel waarde aan duurzaamheid, zo zijn sinds 2014 alle houten onderdelen van BRIO FSC-gecertificeerd. Hier wordt gewaarborgd dat het hout uit duurzame bossen kom en geen biosferen verstoord.
  BRIO® Clown 60ste verjaardag
  24,99 €
  Top merken