Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Britax Römer Autostoel Advansafix M i-Size Moonlight Blue
Momenteel uitverkocht

Adviesprijs
289,90 €
Prijs
266,43 €
Gratis levering
Bespaar nu
23,47 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A308622

EAN: 4000984194944

Britax Römer Autostoel Advansafix M i-Size Moonlight Blue
i-Size / maat: 76 tot 150 cm hoogte, leeftijd: 15 maanden tot 12 jaar

De Advansafix M i-Size is ontwikkeld om kinderen van 15 maanden tot 12 jaar veilig te laten reizen. Hij is goedgekeurd volgens de nieuwe i-Size -verordening en biedt nog meer veiligheid en maximale flexibiliteit. Je kunt erop vertrouwen! De autostoel kan in een paar eenvoudige stappen worden omgebouwd van een autostoel met een 5-puntsgordel naar een 3-punts autogordel. Jouw kleintje tot een gewicht van 21 kg is bijzonder goed beschermd met de 5-puntsgordel.

Product Highlights:

i-Size : Veiligheid voor jong en oud
In de Advansafix M i-Size rijdt jouw kind bijzonder veilig - vanaf de peuterleeftijd tot het moment dat het geen autostoel meer nodig heeft. Omdat hij optimaal beschermd is in zijn 3-in-1 autostoel. Geruststellend om te weten: de Advansafix M i-Size is goedgekeurd volgens de nieuwe i-Size -verordening. En de 5-puntsgordel kan worden gebruikt voor kinderen tot 21 kg. Dit betekent nog meer veiligheid voor jouw kind.

Flexibiliteit binnen handbereik
Dankzij de FLIP&GROW-functie kun je eenvoudig wisselen tussen de geïntegreerde 5-puntsgordel en de 3-puntsgordel van de auto naarmate jouw kind groeit. En omdat niets van de stoel hoeft te worden verwijderd, kun je op elk moment terugschakelen naar de 5-puntsgordel. Dankzij de EasyRecline-functie kun je het ingebouwde autostoel in verschillende, comfortabele ruststanden zetten - zonder dat je de Top Tether opnieuw hoeft in te stellen. Wat het meest comfortabel is voor jouw kind.

Kwaliteit - Made in Germany
Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, wordt niet alleen de gehele Britax Römer niet alleen het hele productontwikkelingsproces, tot en met de afgewerkte autostoel, onder één dak plaatsvindt, maar de afgewerkte producten ook regelmatig worden getest in de eigen, hoge modern en crashtestfaciliteit.

Producteigenschappen:

Britax Römer Pivot Link Systeem
Bij een ongeval vermindert ons gepatenteerde Pivot Link Isofix systeem de voorwaartse beweging van de autostóel en leidt het de meeste krachten naar beneden. Hierdoor wordt de kracht van de impact door de bekleding van de autostoel opgevangen en wordt het risico op hoofd- en nekletsels aanzienlijk verminderd.

EasyRecline
EasyRecline is geschikt voor alle leeftijden en stelt je in staat de stoel in drie comfortabele zitposities te zetten. Zelfs terwijl jouw kind in de autostoel zit en zonder de Top Tether opnieuw in te stellen - zeer comfortabel voor kind en ouders.

5-punts gordelsysteem
Wij zijn ervan overtuigd dat een 5-puntsgordel de beste manier is om jouw kind in het autostoeltje te beschermen. Het zet jouw kind optimaal vast in de beschermende autostoel. Bij een botsing verdeelt het gordelsysteem de krachten die optreden bij een botsing over 5 punten en verzacht deze: bij de schouders, de heupen en bij het gordelslot tussen de benen. Op die manier wordt jouw kind bij een ongeval van alle kanten beschermd.

Bescherming dankzij de hoge rugleuning
Onze autostoelen met rugleuning beschermen jouw kind op drie manieren: de autostoel beschermt jouw kind van hoofd tot heup, vooral bij een aanrijding van opzij. Tegelijkertijd zorgen de bovenste en onderste gordelgeleiders ervoor dat de autogordel op de juiste plaats zit en de gewatteerde hoofdsteun biedt veiligheid en comfort voor het hoofd en de nek van jouw kind.

FLIP&GROW
Wanneer jouw kind minimaal 15 kg weegt, kun je overschakelen van de geïntegreerde 5-puntsgordel naar de 3-puntsgordel van het voertuig. En wanneer jouw kind maximaal 21 kg weegt, moet je overschakelen van de geïntegreerde 5-puntsgordel naar de 3-punts autogordel om jouw kind in de autostoel vast te zetten. Dankzij de FLIP&GROW functie is dit nu mogelijk in slechts enkele eenvoudige stappen. Verstel gewoon de hoofdsteun en berg het harnas op in de rugleuning zodat het niet verloren gaat. Stel vervolgens de FLIP&GROW-afstelplaat af met de Secure Guard en je bent klaar om te gaan.

Zachte neopreen speciale schoudervullingen
Onze zachte neopreen speciale schoudervullingen omhelzen het lichaam van jouw kind comfortabel. Bij een botsing verminderen ze niet alleen de voorwaartse beweging van jouw kind - ze maken de 5-puntsgordel ook nog comfortabeler. Bovendien kun je ze gemakkelijk verwijderen om te wassen, zonder dat je in het harnassysteem hoeft in te grijpen.

V-vormige hoofdsteun
Onze V-vormige hoofdsteun is speciaal ontworpen om de beweging van het tere hoofdje van een kind bij een zijdelingse botsing te controleren. Dit betekent dat hij niet alleen optimale bescherming biedt, maar ook veel comfort. Bovendien kun je de hoofdsteun en het harnassysteem gemakkelijk vanaf de voorkant van de autostoel aanpassen aan de grootte van jouw kind.

Deksel met snelsluiting
Soms kan het er nogal rommelig aan toe gaan onderweg. Je morst gemakkelijk een drankje of je kind wordt wagenziek van het rijden. Wij zijn zo slim geweest om een bekleding te ontwerpen die in de wasmachine kan worden gewassen en die gemakkelijk te verwijderen is zonder de veiligheidsgordel af te doen. Het is een snelle manier om de zitting schoon en weer klaar voor gebruik te krijgen.

Top Tether
Bij een botsing vermindert de Top Tether de draaiing van de autostoel en vermindert zo mogelijke verwondingen in het hoofd- en nekgebied. Dankzij de dubbele verankeringspunten biedt onze v-vormige Top Tether nog meer stabiliteit en veiligheid voor jouw kind dan conventionele verankeringssystemen.

Beveilig Guard
De Secure Guard helpt vooral de gevoelige buikstreek van jouw kind te beschermen - dankzij een extra 4e bevestigingspunt van de 3-punts autogordel voor volwassenen. Door de bekkengordel optimaal over de bekkenbeenderen van jouw kind te plaatsen, vermindert de Secure Guard de krachten die optreden bij een frontale botsing tot 35%* en geeft hij jouw kind tegelijk voldoende bewegingsvrijheid tijdens de reis.

*Internal Britax tests with a Q6 dummy corresponding in height and weight to an average 6-year-old child.

Technische gegevens:
  • Installatiemogelijkheden in de auto: Isofix met Top Tether (76 tot 102 cm), met gordel en Isofix (100 tot 150 cm), of met alleen een gordel (100 tot 150 cm).
  • Rijrichting: installatie voorwaarts gericht 76 tot 150 cm
  • Afmetingen (hoogte/breedte/diepte): 60 - 83 x 44 x 47 cm
  • Gewicht van het product: 11 kg

De Top Tether is bij de levering inbegrepen.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Britax Römer Autostoel Advansafix M i-Size Moonlight Blue
5
434 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 354
 
4 Sterren
| 70
 
3 Sterren
| 7
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 3
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers