BRITAX RÖMER Autostoel Kid II Black Series Fire Red

BRITAX RÖMER Autostoel Kid II Black Series Fire Red


Variant:
  • BRITAX RÖMER Autostoel Kid II Black Series Fire Red
  • BRITAX RÖMER Autostoel Kid II Black Series Storm Grey
  • Britax Römer Autostoel Kid II Black Series Cosmos Black

Adviesprijs
109,90 €
Prijs
99,00 €
Gratis levering
Bespaar nu
10,90 €-10%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A256530

EAN: 4000984197471

BRITAX RÖMER Autostoel Kid II Black Series Fire Red
Groep 2/3, Gewicht: 15- 36 kg, Leeftijd: ca. 4 tot 12 jaar

De handzame Kid II biedt uitstekende veiligheid voor oudere kindjes en is door het lichte gewicht gemakkelijk tussen verschillende voertuigen te wisselen. Biedt optimale bescherming dankzij intuïtieve gordelvoering van de 3-puntsgordel.Grote zijsteunen - voor comfort en veiligheid
De Kid II betekent extra veiligheid voor jouw kind. Met zijn diepe, zacht gevoerde zijkanten biedt het autostoeltje met rugleuning extra comfort en bescherming - van het hoofd tot het bekken.

Optimale bescherming voor groeiende kinderen
De Kid II kan met behulp van de 3-puntsgordel in de auto niet alleen snel geïnstalleerd worden, maar hij beschikt ook over automatisch aanpassende gordelvoeringen, zodra de hoogte van de hoofdsteun wordt veranderd. Zo zit de veiligheidsgordel altijd in correcte positie, passend voor de grootte van je kind. De V-vormige rugleuning is speciaal ontworpen om jouw kind meer ruimte op de rug en schouders te geven tijdens het groeien. De lichte stoel maakt het wisselen tussen auto's erg makkelijk.

Product details:

Bescherming dankzij hoge rugleuning
De zitverhoger met rugleuning beschermt jouw kind op 3 manieren: de zitkuip beschermt het kind van hoofd tot heup, met name bij een zijwaartse impact, de bovenste en onderste gordelgeleiders zorgen dat de veiligheidsgordel op de juiste plaats blijft en de gevoerde hoofdsteun zorgt voor veiligheid en comfort voor het hoofd en de nek van het kind.

Eenvoudig verstelbare hoofdsteun
De eenvoudig verstelbare hoofdsteun is speciaal ontworpen voor oudere kinderen die worden vastgegespt met de 3puntsgordel van de auto. De hoofdsteun kan makkelijk met één hand op de juiste positie worden ingesteld, net boven de schouders van het kind - zelfs wanneer het kind in de stoel zit. De ergonomische hoofdsteun ondersteunt het hoofd van jouw kind wanneer het in slaap valt.

Verstelbare V-vormige rugleuning
De V-vormige rugleuning is speciaal ontworpen om jouw kind meer ruimte op de rug en schouders te geven tijdens het groeien. Hierdoor wordt de rug van jouw kind altijd optimaal ondersteund. Bovendien is de rugleuning van het autostoeltje verstelbaar. Dus je kunt hem volgens de hoek van het voertuig installeren, zat hij beter past en jouw kind ook aangenaam in positie zit.

Afneembare hoes
In de auto kan het onderweg behoorlijk vies worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom is de stoelbekleding wasbaar in de wasmachine en kan eenvoudig worden verwijderd. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

Technische details:
  • Bevestiging in de auto: Met de driepuntsgordel van het voertuig te bevestigen
  • Installatie: Voorwaartsgericht 15 tot 36 kg
  • Afmetingen (H x B x D): 67 - 85 x 51 x 38 cm
  • Gewicht: 5,8 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - BRITAX RÖMER Autostoel Kid II Black Series Fire Red
Gemiddelde klantenbeoordeling: 49 Beoordelingen
 
39
 
9
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

BRITAX RÖMER Autostoel Kid II Black Series Fire Red
Adviesprijs 109,90 €
99,00 €