Britax Römer Autostoel Kidfix III M Burgundy Red
Variant:
  • Britax Römer Autostoel Kidfix III M Cosmos Black
  • Britax Römer Autostoel Kidfix III M Storm Grey
  • Britax Römer Autostoel Kidfix III M Moonlight Blue
  • Britax Römer Autostoel Kidfix III M Burgundy Red

Adviesprijs
239,90 €
Prijs
229,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
9,91 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A256521

EAN: 4000984164848

Britax Römer Autostoel Kidfix III M Burgundy Red
Groep 2-3, gewicht: 15 tot 36 kg, leeftijd: van ca. 3,5 tot 12 jaar

De stijlvolle en comfort abele Kidfix III M is de ideale aanvulling op onze populaire en succesvolle Kidfix reeks. Met zijn nieuwe Design en langere zitvlak biedt hij meer comfort voor kleine en grotere passagiers - zelfs voor langere autoritten. Hij combi neert onze veiligheidskenmerken SICT en Secure Guard , zodat kinderen van 3,5 tot 12 jaar zo veilig en comfort abel mogelijk de weg op kunnen.

Comfort voor iedereen - Gegarandeerd
De Kidfix III M is één van de meest comfort abele autostoelen op de markt en biedt dankzij de ergonomische design , meer comfort voor jouw soort - ook voor langere autoritten. Het langere zitvlak met zacht voorgedeelte zorgt voor een nog comfort abelere en ontspannen beenpositie - ook voor oudere kinderen. De brede V-vormige rugleuning groeit met jouw kind mee - hij biedt comfort abele steun aan kleinere kinderen en is ontworpen om jouw kind meer ruimte te geven bij de rug en schouders als jouw kind groeit.

Blijf altijd veilig
De Kidfix III M is gebaseerd op de ervaring die is opgedaan met onze bekende Kidfix producten en biedt uitstekende veiligheidsmaatregelen. Onze Secure Guard , het eerste veiligheidssysteem in de sector, plaatst de heupgordel optimaal over de bekkenbeenderen van jouw soort. Tegelijkertijd staat SICT voor ongeëvenaarde bescherming bij zijdelingse botsingen. Samen met de grote zijsteunen is jouw kind rondom optimaal beschermd.

Een echte blikvanger
De Kidfix III M is ontworpen en ontwikkeld in Duitsland en wordt daar ook geproduceerd. Met zijn modern e design en zwarte buitenkant past hij perfect in elke auto. Bovendien geeft de stijlvolle bekleding de autostoel een sportieve look en geeft het net dat ietsje meer. Jouw soort is niet alleen veilig, maar ook stijlvol op weg.

Productdetails:

Ergonomische geoptimaliseerde autostoel
De zitting van de Kidfix III is ongeveer 20% groter dan die van soortgelijke modellen. Dit betekent maximaal comfort comfort - zelfs voor oudere kinderen. Zelfs op langere ritten zorgen de geoptimaliseerde vorm en de extra zachte bekleding voor een comfort abele en ergonomisch optimale zithouding.

Beveilig Guard
De Secure Guard helpt met name de gevoelige buikstreek van jouw soort te beschermen - met behulp van een extra 4e bevestigingspunt van de 3-punts autogordel voor volwassenen. Dankzij de optimale plaatsing van de bekkengordel over de bekkenbeenderen van jouw kind, vermindert de Secure Guard de krachten die optreden bij een frontale botsing tot 35% en geeft hij jouw kind tegelijk voldoende bewegingsvrijheid tijdens de reis.

Bescherming bij zijdelingse botsing - SICT
Bij een zijdelingse aanrijding is jouw kind optimaal beschermd dankzij onze Side Impact Protection Technology (SICT). Enerzijds worden de krachten waaraan jouw kind bij een zijdelingse botsing wordt blootgesteld, van hem of haar weggeleid en anderzijds worden ze afgezwakt voordat ze jouw kind bereiken. Om ervoor te zorgen dat je kind optimaal beschermd is, moet je de SICT-technologie gebruiken op de rand die naar de deur gericht is.

Comfortabele verstelbare V-vormige rugleuning
De V-vormige rugleuning is speciaal ontworpen om jouw kind meer ruimte te geven bij het vloerkleed en schouders als het groeit. Dit betekent dat hij of zij altijd optimaal wordt ondersteund. Bovendien past de rugleuning van de autostoel zich automatisch aan de hoek van het autostoeltje aan. Zo past hij beter en zit jouw kind in een comfort abelere positie.

Bescherming dankzij de hoge rugleuning
Onze autostoelen met rugleuning beschermen jouw soort op drie manieren: de zitting beschermt jouw soort van hoofd tot heup, vooral bij een aanrijding van opzij. Tegelijkertijd zorgen de bovenste en onderste gordelgeleiders ervoor dat de autogordel op de juiste plaats zit en de gewatteerde hoofdsteun biedt veiligheid en comfort voor het hoofd en de nek van jouw kind.

Afneembare hoes
Soms kan het er in de auto nogal chaotisch aan toe gaan. Jouw kind kan iets morse of hij/zij kan ziek worden van het autorijden. Met vooruitziende blik hebben wij wasbare bekleding ontwikkeld die gemakkelijk te verwijderen is. Zo krijg je de stoel snel weer schoon - en kun je weer op weg.

Technische details:
  • Installatiemogelijkheden in de auto: eigen 3-puntsgordel en/of Isofix
  • Installatie: Preventieve installatie 15 kg tot 36 kg
  • Afmetingen (hoogte x breedte x diepte): 67 - 85 x 54 x 43 cm
  • Gewicht: 7,5 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Britax Römer Autostoel Kidfix III M Burgundy Red
5
815 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 732
 
4 Sterren
| 76
 
3 Sterren
| 4
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Britax Römer Autostoel Kidfix III M Burgundy Red
Britax Römer Autostoel Kidfix III M Burgundy Red
Adviesprijs 239,90 €
229,99 €