BRITAX RÖMER Autostoel Kidfix SL SICT Cosmos Black
BRITAX RÖMER Autostoel Kidfix SL SICT Cosmos Black
175,00 €
Prijs inclusief BTW

BRITAX RÖMER Autostoel Kidfix SL SICT Cosmos Black


  • Britax Römer Autostoel Kidfix SL SICT Wine Rose
  • BRITAX RÖMER Autostoel Kidfix SL SICT Storm Grey
  • Britax Römer Autostoel Kidfix SL SICT Blue Marble
  • Britax Römer Autostoel Kidfix SL SICT Moonlight Blue

Prijs
175,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A152746

BRITAX RÖMER Autostoel Kidfix SL SICT Cosmos Black
GROEP 2-3, Gewicht: 15- 36 kg Leeftijd: ca. 4 jaar tot 12 jaar

De flexibele en uiterst gebruiksvriendelijke „KIDFIX SL SICT“ met zijn eenvoudige Soft-Latch-System (voor patent aangemeld) uitgerust, die de bevestiging met de isofix verankeringspunten in bepaalde voertuigen nog eenvoudiger maakt.
De autostoel is daarbij met de nieuwe aanpasbare SICT uitgerust, die in geval van een zijdelingse botsing bijzondere bescherming biedt. Pure veiligheid - eenvoudiger gaat niet ...

Installatie met de rijrichting mee van 15 tot 36 kg
Installatie: Driepuntsgordel of ISOFIT met Soft Latch
Instelbare Side Impact Cushion Technology (SICT) biedt superieure zijwaartse botsbescherming en wordt alleen gebruikt aan de zijde die het dichtst bij het portier zit. Hierdoor komt ruimte vrij voor andere passagiers.
Het Soft-Latch ISOFIT System Het Soft-Latch-System is bijzonder voordelig voor voertuigen, warbij de Isofix verankeringspunten moeilijk bereikbaar zijn.
Intuïtief gepositioneerde gordelgeleidingen zorgen voor een herhaalde correcte positionering van de volwassen 3-puntsgordel voor maximale bescherming van jouw kind.
Diepe, gevoerde zijsteunen bieden je kind over de hele stoel optimale zijwaartse botsbescherming
ISOFIT System maakt directe aansluiting op de ISOFIXverankeringspunten van de auto mogelijk, voor een eenvoudige en veilige installatie
Made in Germany - veiligheid die je van BRITAX RÖMER zou verwachten
Rugleuning in V-vorm zorgt dat jouw kind tijdens de groei perfect in het stoeltje past
In hoogte verstelbare hoofdsteun en gordelvoering waardoor de stoel met het kind meegroeit. Leiden de diagonaalgordel perfect over de schouder van je kind
Zachte gevoerde, wasbare bekleding - zo zit je kindje comfortabel in de stoel, de bekleding kan afgenomen worden om te wassen.

Afmetingen:
• Afmetingen: H 66-85 cm x B 51 cm x D 45 cm
• Gewicht: 6,7 kg

PDF voertuigtypenlijst

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - BRITAX RÖMER Autostoel Kidfix SL SICT Cosmos Black
Gemiddelde klantenbeoordeling: 62 Beoordelingen
 
54
 
6
 
1
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

BRITAX RÖMER Autostoel Kidfix SL SICT Cosmos Black
175,00 €
Top merken