bugaboo Meerijdplankje Comfort black
Prijs
119,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A203843

EAN: 8717447076476

bugaboo Meerijdplankje Comfort black
Beleef samen met jouw kindje een comfortabele rit door het meerijdplankje met afneembaar zitje aan het frame van jouw bugaboo te monteren - heel eenvoudig, met slechts 2 kliks. Het geliefde meerijdplankje is verder ontwikkeld om nog meer comfort te bieden. Door de flexibele montagemogelijkheden van het plankje, links of rechts van het midden, heb je extra beenvrijheid bij het wandelen. Het bugaboo meerijdplankje heeft een unieke vering voor een hobbelvrije rit. Dankzij het zitje kan jouw kindje zelf beslissen, of het wil staan of zitten. Als het meerijdplankje niet wordt gebruikt, kan het eenvoudig naar boven worden geklapt of worden afgenomen. Het meerijdplankje kan bij alle bugaboo kinderwagens worden gebruikt.

Productdetails:
  • Meerijdplankje om te staan met (afneembaar) zitje
  • Flexibele positionering voor meer beenvrijheid bij het lopen.
  • Eenvoudig en plaatsbesparend als het niet wordt gebruikt.
  • Eenvoudig vastklikken en los maken met de apart verkrijgbare adapter* (niet nodig bij de bugaboo Bee5)

Technische details:
  • Afmetingen (Lengte x breedte x hoogte): 48,70 x 31,70 x 13,50 cm
  • Gewicht: 2,18 kg

Tip:
  • Bugaboo Cameleon (model 2017) en Bugaboo Cameleon3 (in combinatie met de Bugaboo Cameleon3 adapter)
  • Bugaboo Bee (model 2010) en Bugaboo Bee3 (in combinatie met de Bugaboo Bee3 adapter) en Bugaboo Bee5 (geen adapter nodig)
  • Bugaboo Donkey en Bugaboo Buffalo (in combinatie met de Bugaboo Donkey/Buffalo adapter)

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

Bugaboo

De trendy kinderwagens van Bugaboo

Al sinds 1999 zijn de Nederlandse kinderwagens van Bugaboo wereldwijd een groot succes. De kinderwagens van Bugaboo staan bekend om hun veelzijdigheid, de praktische details als ook het moderne design. De Bugaboo kinderwagens nemen weinig ruimte in beslag en bieden tegelijkertijd veel comfort en kwaliteit. De kinderwagens van Bugaboo verander je eenvoudig in een buggy.

De vier succes kinderwagens van Bugaboo

De vier modellen van Bugaboo: Cameleon, Bee, Donkey en de Buffalo. Bovendien is er nog veel keuze uit accessoires om er helemaal je eigen Bugaboo van te maken. Denk onder andere aan voetenzakken, tassen, zonneschermen, adapters en meer. 
 
De Bugaboo Cameleon is het oudste model en is al ruim 15 jaar op de markt. De 'all-in-one' kinderwagen is licht en compact. Ook is hij eenvoudig te tillen en op te bergen. Geschikt voor pasgeborene en kleine kinderen, de Cameleon past zich aan elk terrein - het maakt niet uit of je door de stad, door het bos of door sneeuw wandelt. De Bugaboo Cameleon is voorzien van een handige draagbeugel, een in hoogte verstelbare duwstang een een handige twee-wielen positie. 
 
Met de Bugaboo Bee wandel je moeiteloos door de stad. De compacte Bee is erg licht en plaatsbesparend, de ideale buggy voor in de stad. De Bugaboo is voorzien van een zacht ligoppervlak en is daardoor al vanaf de geboorte te gebruiken. De Bugaboo Bee is voorzien van een grote zonnekap, omkeerbare, verstelbare en uitschuifbare stoel, in hoogte verstelbare rugleuning als ook duwstang. 
 
De Bugaboo Donkey wordt vooral door gezinnen met meerdere kinderen erg gewaardeerd. Het biedt veel plek voor spullen en laat zich eenvoudig omvormen tot een duowagen. Zo biedt de Bugaboo Donkey plek voor een of twee kindjes van verschillende leeftijden, je kunt hem ook als tweelingwagen gebruiken. Daar komt bij dat de Bugaboo Donkey extreem licht is, plaatsbesparend en erg wendbaar. 
 
De Bugaboo Buffalo is dankzijde vier grote wielen geschikt voor elk terrein. Zand, modderig, stenen of sneeuw – het is geen probleem voor de Bugaboo Buffalo. De Buffalo is compact en plaatsbesparend, is in zijn geheel inklapbaar en losstaand. Net als bij de andere modellen is de Bugaboo Buffalo compatibel met autostoelen.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: bugaboo Meerijdplankje Comfort black
5
287 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 225
 
4 Sterren
| 55
 
3 Sterren
| 6
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

bugaboo Meerijdplankje Comfort black
bugaboo Meerijdplankje Comfort black
119,95 €