Chicco Autostoel Cosmos Gr. 0+/1 Red Passion

Chicco Autostoel Cosmos Gr. 0+/1 Red Passion

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering binnen BE!
 • Nog 5 beschikbaar!
 • Chicco Autostoel Cosmos Gr. 0+/1 Polar Silver
 • Chicco Autostoel Cosmos Gr. 0+/1 Power Blue
 • Chicco Autostoel Cosmos Gr. 0+/1 Elegance
 • Chicco Autostoel Cosmos Gr. 0+/1 Black Night

Adviesprijs¹ 139,00 €
110,08 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 28,92 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A193768

Chicco Autostoel Cosmos Gr. 0+/1 Red Passion
Veilige en comfortabele autoritjes met de nieuwe autostoel Cosmos. Geschikt vanaf de geboorte (groep 0+, tot 13 kg) tot een leeftijd van 3+ jaar (groep 1, 9-18 kg).

Productdetails:
 • De geïntegreerde Ergòs-zitverkleiner garandeert een comfortabele en correcte zitpositie voor de kleintjes, zodat ze in de eerste maanden perfect beschermd in het stoeltje zitten.
 • De zitverkleiner kan gemakkelijk worde verwijderd, zodat ook de grotere kindjes genoeg ruimte en comfort hebben.
 • De stoel kan in vier verschillende posities worden versteld.
 • Een meegeleverd, zacht autostoelspeeltje zorgt bovendien nog voor veel plezier tijdens het rijden.
 • Als groep 0-autostoel wordt de stoel met de 3-punts-gordel tegen de rijrichting in bevestigd. Als het kindje groter is, bevestig je de stoel andersom met de rijrichting mee (ook met de 3-punts-gordel).
 • De kleurige gordelvoering helpt de ouders om de stoel intuïtief in de auto te installeren.

Accessoires

Prijs
6,93 €
Prijs
13,46 €

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Chicco

Chicco know-how in babyproducten

Het merk Chicco is in 1958 uit de Artsana Group ontstaan en komt oorspronkelijk van een producent in babyartikelen. In samenwerking met wetenschappers en artsen ontwikkelt Chicco constant nieuwe producten om het dagelijkse leven van ouders en kindjes te ondersteunen. Laat je verrassen door het omvangrijke assortiment van Chicco.

Learning by playing met speelgoed van Chicco

Ook het speelgoed van Chicco wordt ontwikkeld in samenwerking met experts, artsen en ouders. Het speelgoed is volledig afstemd op de geestelijke en lichamelijke capacititeiten van kinderen in bepaalde leeftijdscategorieën. Het speelgoed van Chicco stimuleert met de vrolijke gekleurde mobielen, rammelaars als ook muziekdoosjes die de zintuigontwikkeling en fijne motoriek van pasgeboren kindjes stimuleren. Met houten speelgoed als puzzels en bouwstenen ontdekken kindjes tot ongeveer 3 jaar spelend allerlei nieuwe vormen en kleuren. De nieuwsgierigheid wordt gewekt met geluidenboekjes. Bovendien heeft Chicco recentelijk het nieuwe Fit & Fun geïntroduceerd, om kinderen vanaf 3 jaar te motiveren met sport en spel. Ook heeft Chicco ruime keuze uit speelgoedauto’s, poppen en knuffels. De ruime keuze uit speelgoed zorgt gegarandeerd voor een lach op het gezicht. Dat is de missie van Chicco.

Chicco kwaliteit voor baby’s en ouders

Kinderen hebben al vanaf de eerste dag veel aandacht en verzorging nodig, Chicco ondersteunt de ouders hier bij! Want naast ruime keuze uit speelgoed, heeft Chicco een groot assortiment aan babyartikelen voor het dagelijkse gebruik. Omdat het comfort en welzijn van baby’s belangrijk is voor Chicco worden alles met grootste zorg ontwikkeld. Zo worden de flessen gemaakt van hoogwaardig silicoon, alle fopspenen zijn anatomisch en functioneel aangepast aan kleine babymondjes. De antibacteriële zoogkompressen beschermen zowel de gezondheid van de baby als ook die van de moeder. Naast de beliefde buggy’s heeft Chicco ook bijzetbedjes, kinderstoelen, flesverwarmers en nog veel meer. Ontdek het allemaal in onze Chicco shop!
Chicco Autostoel Cosmos Gr. 0+/1 Red Passion
Adviesprijs¹ 139,00 €
110,08 €