chicco Bijtring Soft Relax Druif/Citroen Silikone vanaf 2 Maanden

chicco Bijtring Soft Relax Druif/Citroen Silikone vanaf 2 Maanden

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
  • Nog 12 beschikbaar!
  • chicco Bijtring Diertje Fresh Friends Boy blauw
  • chicco Bijtring Diertje Fresh Friends Girl rosa

15,23 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A204370

chicco Bijtring Soft Relax Druif/Citroen Silikone vanaf 2 Maanden
Met jouw kleintje is elke dag een nieuw cadeautje.
Al vanaf de eerste maanden heeft de mond van jouw kleintje verschillende behoeftes. Om aan die behoeftes te voldoen, ontwikkelde Chicco een breed assortiment aan producten (2m+ kauwen, 4m+ Koelen, 6M+ masseren). Voor elke fase bieden de Chicco bijtringen het passende product.
Met 0% BPA.

De bijtring Soft Relax bevredigt het natuurlijke instinct van het kauwen. Hij is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 maanden.
Uit 100% zacht silicone, zeer licht en eenvoudig te grijpen. Aangenaam voor baby's mond.

Let op! Een keuze (druif of citroen) is helaas niet mogelijk.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Chicco

Chicco know-how in babyproducten

Het merk Chicco is in 1958 uit de Artsana Group ontstaan en komt oorspronkelijk van een producent in babyartikelen. In samenwerking met wetenschappers en artsen ontwikkelt Chicco constant nieuwe producten om het dagelijkse leven van ouders en kindjes te ondersteunen. Laat je verrassen door het omvangrijke assortiment van Chicco.

Learning by playing met speelgoed van Chicco

Ook het speelgoed van Chicco wordt ontwikkeld in samenwerking met experts, artsen en ouders. Het speelgoed is volledig afstemd op de geestelijke en lichamelijke capacititeiten van kinderen in bepaalde leeftijdscategorieën. Het speelgoed van Chicco stimuleert met de vrolijke gekleurde mobielen, rammelaars als ook muziekdoosjes die de zintuigontwikkeling en fijne motoriek van pasgeboren kindjes stimuleren. Met houten speelgoed als puzzels en bouwstenen ontdekken kindjes tot ongeveer 3 jaar spelend allerlei nieuwe vormen en kleuren. De nieuwsgierigheid wordt gewekt met geluidenboekjes. Bovendien heeft Chicco recentelijk het nieuwe Fit & Fun geïntroduceerd, om kinderen vanaf 3 jaar te motiveren met sport en spel. Ook heeft Chicco ruime keuze uit speelgoedauto’s, poppen en knuffels. De ruime keuze uit speelgoed zorgt gegarandeerd voor een lach op het gezicht. Dat is de missie van Chicco.

Chicco kwaliteit voor baby’s en ouders

Kinderen hebben al vanaf de eerste dag veel aandacht en verzorging nodig, Chicco ondersteunt de ouders hier bij! Want naast ruime keuze uit speelgoed, heeft Chicco een groot assortiment aan babyartikelen voor het dagelijkse gebruik. Omdat het comfort en welzijn van baby’s belangrijk is voor Chicco worden alles met grootste zorg ontwikkeld. Zo worden de flessen gemaakt van hoogwaardig silicoon, alle fopspenen zijn anatomisch en functioneel aangepast aan kleine babymondjes. De antibacteriële zoogkompressen beschermen zowel de gezondheid van de baby als ook die van de moeder. Naast de beliefde buggy’s heeft Chicco ook bijzetbedjes, kinderstoelen, flesverwarmers en nog veel meer. Ontdek het allemaal in onze Chicco shop!
chicco Bijtring Soft Relax Druif/Citroen Silikone vanaf 2 Maanden
15,23 €